Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог
Автор: kalinvv Категория: Лични дневници
Прочетен: 409254 Постинги: 72 Коментари: 519
Постинги в блога от Октомври, 2008 г.
Бях решил да спра да пиша за политика. Имам благородна професия, която обичам, помагам на хората и е глупаво да се завирам в помията. Преди време протестирах срещу разполагането на американски бази на наша територия, но нашите управници ги приеха при общо взето колониални условия.
  • За базите си в България САЩ не дължи нито стотинка наем и няма задължения по подържане на инфраструктурата, която ще експлоатира за подръжката на базите - например пътищата до тях.
  • Доставките за базите са освободени от всякакви данъци. Българската армия е в подчинено положение спрямо американската, понеже доставките за БГ-армията не са освободени от данъци.
  • Американският контингент на българска територия има право да залавя български граждани, които счита за опасни, без задължението да ги предава на българското правосъдие - такива права има само колониална армия. По времето на Фюрера германската армия нямаше подобни права на българска територия, при все че в западните исторически публикации пише, че сме били в полуколониална зависимост от Германия.
Сега носим всички негативи на колониалната зависимост, без нито един позитив. Наведохме се да направим дълбок поклон на САЩ, а получихме ненадеен шут в задните части. Не е ли по-добре направо да си поискаме официално да станем колония? Тогава поне няма да го има проблем с визите. А иначе мисля, че никак не си прав, Джордж. Моля те, прибери си вересиите! Дай на българските политици еднопосочни визи.
Категория: Политика
Прочетен: 2022 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 18.10.2008 17:54
Търсене

За този блог
Автор: kalinvv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 409254
Постинги: 72
Коментари: 519
Гласове: 704