Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог
Автор: kalinvv Категория: Лични дневници
Прочетен: 409846 Постинги: 72 Коментари: 519
Постинги в блога от Май, 2009 г.
Хайде сега, пак се почна. Ако гласуваш за Бойко, получаваш Костов. Ако гласуваш за Станишев, получаваш Доган. Ако не гласуваш, гласовете ти отиват при лошите. Защо обаче всички политици са толкова притеснени, че хората няма да гласуват? Защо всички ни съветват, че трябва да се гласува? Явно негласуването е глас, който се чува най-добре.

Писна ми да слушам Костов да обяснява как Станишев поставил България под трайна енергийна зависимост от Русия. Брех, колко е къса паметта на българите! Че кой продаде Нефтохима точно на руснаците? Не беше ли Костов. От това по-голяма енергийна зависимост може ли да се измисли. Критикуват финансовата политика на правителството. Че откъде се взе този Орешарски? Не беше ли заместник-председател на НИС на СДС по времето, когато имаше едно СДС? Беше и кандидат за кмет на София, но по някое време го оттеглиха, понеже се издъни по непредпазливост. Не че не си го знаеха какъв е, но и хората разбраха.

Писна ми да гледам по новините процеса срещу Вальо Топлото, който може и да е откраднал 5 милиона лева, може и да са по малко, може и да не е откраднал. Доказан грях е само, че си е взел служебна яхта и се е протягал на служебен масажиращ стол. То затова държавата ни е бедна, понеже Вальо Топлото и откраднал петте милиона в хазната.

Ние видяхме различни полотически партии на власт. Преди избори всички те се репчеха какво ще се случи като дойдат на власт. Само че не си спомням дори един случай след избори новата власт да е предала на прокуратурата данни за престъпленията на предишната. Тогава как да не смятам, че всички са едно? За кого да гласувам.

Дали Станишев ще се учи да управлява раздрънкания трамвай “България”, или Костов ще продава Нефтохима на Лукойл, какво значение има? Ако гласувам за Станишев, кажи-речи получавам Костов. То и обратното.
 
Категория: Политика
Прочетен: 1352 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: kalinvv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 409846
Постинги: 72
Коментари: 519
Гласове: 704