Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог
Автор: kalinvv Категория: Лични дневници
Прочетен: 321973 Постинги: 72 Коментари: 519
Постинги в блога от Юли, 2009 г.

Вече съм на 34. При това съм рядък случай. След като навърших пълнолетие съм бил привърженик само на една партия, и то за кратко. Тази партия е Зелените.  Не слагам в сметката времето преди пълнолетието ми, понеже тогава цялата държава беше в тежък пубертет, и аз не правех изключение, повлиян от всеобщата глупост, но се радвам, че рано изтрезнях.

Подкрепям Зелените от времето преди да станат партия и това може да се види назад в блога ми.

Тази подкрепа секна в момента, в който ЗЕЛЕНИТЕ застанаха срещу човешката природа, подкрепяйки гейпрайда. Човек е създаден да бъде два пола, мъж и жена.  Те са различни по прекрасен начин. Това е, за да може разменяйки генетичен материал човешкият геном да се освежава с всяко поколение.  Хомосексуализмът е отклоенение, изправящо се срещу природата, тъй като сме създадени като полови същества със своите полови особености.  Самото естество учи, че хомосексуализмът е неприродосъобразен.  Природата - това сме включително и самите ние, и ако някой подкрепя нейното извращаване, той не заслужава да се кичи с определението природозащитник.

Зелените не се борят с дискриминацията. Хомосексуалистите в България не са дискриминирани, но ЗЕЛЕНИТЕ държат да се борят с дискриминацията им. Те имат всички права, които има всеки нормален гражданин. Във форума на Зелените някой подхвърли, че Джемини финансира Зелените и затова подкрепата е толкова неотклонна. Видният гейактивист Aксиния Генчевa бе заснета на заключителния клип на Зелените, с което потвърди създалата се симбиоза между Джемини и ПП Зелените. Само че ЗЕЛЕНИТЕ заложиха в програмата си принципът на пряката демокрация, а за такъв спорен курс никой не е питал членовете на партията какво мислят, с което още предизборно партията доказа, че писаниците в програмата и са само думи и думички.

Дискриминация в България има.

Но никоя голяма партия не се бори с нея. В случая с раково-болните и страдащите от хронични заболявания, всъщност май ДИСКРИМИНАЦИЯ е слаба дума.

Държавата България убива раково-болните си граждани, като не им осигурява навреме лекарства, при все че те са плащали здравните си осигуровки. За много болести ненавреме полученото лекарство се явява напълно безполезно.  Държавата не просто дискриминира, тя убива свои граждани.  Държавата България убива болните си деца с мудната процедура за разрешение на лечение в чужбина. В края на 2007 година фондът за лечение на деца в чужбина върна 4 милиона лева неизразходвани средства,  докато през същата тази година много деца имаха спешна нужда от лечение, което не можеше да се осъществи тук и починаха поради липса на средства.

Хората с увреждания, хората с психически заболявания и ред други са реално дискриминирани. Те нямат правото да са сред нас, да имат работа, да се разхождат по улиците. Държавата законодателно подкрепя дискриминацията на тези свои граждани. Държавата ги държи настрани, може би за да не загрозяват гледката ни,  но Зелените не знаят за това. Те знаят, че хомосексуалистите са дискриминирани, но не могат да обяснят как. Може би трябва да си платиш, за да се окажеш дискриминиран.

Аз работя и съм работил с хора с увреждания. Знаете ли колко дискриминирани са те - и законодателно и от самото общество? Хомосексуалистите нямат табелки, които да ни дават информация за сексуалните им отклонения, но хората с увреждания рядко могат да скрият различността си. Те не могат да платят на никоя партия, за да ги включи в програмата си. Много от тях не могат да гласуват и затова спрямо политиците се явяват безинтересни като електорат. Те няма да излязат на инвалид-прайд.
Мога да изредя поне още пет групи хора, които са реално и законодателно дискриминирани. Кой ще им обърне внимание?

За сметка на това хомоактивистите нахалстват с претенциите си, че са дискриминирани. Хората, които се обявяваме против пропагандата на извратената сексулалност, без някога да сме заявявали каква да е идея хомосексуалистите да бъдат третирани различно от кой да е гражданин, сме обявявани за фашисти и хомофоби. Да бъдеш обиждан заради личната си позиция, не е ли дискриминация. Нещо повече,  за такива като мен се иска съдебно преследване, само защото отстоявам традиционния християнски морал, който е крепял народа ни за векове и не считам налагания днес морал за извратен и лишен от ценности. 

 Това не е ли дискриминация?
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1845 Коментари: 3 Гласове: 0
Незабавно отидете в супермаркета и си купете Русенско варено! Когато отворите консервата, на дъното ще намерите призив да се гласува, щото като дойде Доган, ще видите свинско – на Куковден.
Пуснете си топлата вода. Чува се гласът на Вальо Топлото. Призовава ви да гласувате за по-малкото зло. Той е по-малкото зло. Крал е само 5 милиона. Пък политиците – ехееее!

Според всички политически сили, ако не гласувам на 5 юли ще се случи нещо фатално. Например Доган вместо 8% ще вземе 15. Ужас! И тогава Бойко ще се принуди да се коалира освен със Синята коалиция, и с Доган. Или най-малкото ще трябва да разчита на негова подкрепа. На Бойко това ще му първият път, когато ще трябва да признае, че не може сам и има нужда от допълнителна подкрепа. Няма да гласувам, понеже това си заслужава да се види. На Костов няма да му е за пръв път да е в съдружие с Доган, но пък повече от 10 години не го е правил и хората забравиха, че някога са били дружки.
Забелязвам обаче, че няколко партии има отчайваща нужда от Доган. Кой ще гласува за Атака, ако го няма Доган? А за РЗС?
Онзи ден минах през един провинциален град и невръстни агитатори на Синята коалиция раздаваха агитационни материали, според които само Синята коалиция може да измете Доган от политиката. Поне за 3 партии Сокола е катализатор за вота и ако го нямаше, те щяха да изчезнат.

Тъй значи. Ако гласуват много хора, Доган ще има 6-8%, ако гласуват малко, може да стигне 15. Всички други ще имат над 85. Какъв им е проблемът да го изолират. Само че те явно го предпочитат като балансьор, понеже и десните (преди повече от 10 години) и левите, и централните, разчитат на него. Крайните пък разчитат на него най-много.

Да засегна и още един въпрос. Купуването и продаването на гласове е престъпление. Защо? Защото щеше да е единственото честно нещо в изборите. Гласуваш за нещо реално. Но това го забраниха. Сега - отиваш да гласуваш и кво?
Категория: Политика
Прочетен: 1264 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 05.07.2009 18:21
Търсене

За този блог
Автор: kalinvv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 321973
Постинги: 72
Коментари: 519
Гласове: 704