Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2006 23:42 - Н. отвръща на удара
Автор: kalinvv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1838 Коментари: 2 Гласове:
0



Весели неща се случват в нашия блок. От доста време някой пишка при асансьора на партера. Отначало основен заподозрян беше кучето от втория етаж. Да, ама тъй като пишкането стана систематично, мнозина се усъмниха - едва ли кучето може да ходи да пикае по график регулярно. А площадката пред асансьора се препикава средно веднъж дневно. Имаше призив да се заключва външната врата, което би помогнало ако този, който цапа е някой външен. Но се оказа, че се касае за “пета колона”.
Разнесе се вътреблокова мълва, че Н. (необуздан тинейджър от 4-тия етаж) бил забелязан да се облекчава на споменатото място. Вчера сутринта при асансьорната врата висеше един лист формат А4, на който беше напечатано с едри букви: “Не пикай тук, Н. - не е хубаво!”.
В отговор на това Н. остави локвичка пред вратата на една дама на първия етаж, макар че по мои сведения тя не е автор на печатния призив, но явно Н. така е решил.
Много съжалявам, че в момента не разполагам с фотоапарат, иначе бих документирал събитията.
Питам се - какво ли ще се случи и пред моята врата, ако Н. случайно попадне на този постинг. Успокоява ме мисълта, че Н. принципно не си пада по четенето


Тагове:   отвръща,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. isis - ---
08.10.2006 14:05
Що не издебнете този Н. и точно кога пишка да му кажете, че ако продължава така ще го лишите от инструмента за локвички?:)
цитирай
2. анонимен - А ако Н. ми е съсед
08.10.2006 15:42
дали няма да му напукам канчето, а?!

Поздрави
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kalinvv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 409257
Постинги: 72
Коментари: 519
Гласове: 704