Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2009 19:13 - Аз срещу дискриминацията
Автор: kalinvv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2310 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Вече съм на 34. При това съм рядък случай. След като навърших пълнолетие съм бил привърженик само на една партия, и то за кратко. Тази партия е Зелените.  Не слагам в сметката времето преди пълнолетието ми, понеже тогава цялата държава беше в тежък пубертет, и аз не правех изключение, повлиян от всеобщата глупост, но се радвам, че рано изтрезнях.

Подкрепям Зелените от времето преди да станат партия и това може да се види назад в блога ми.

Тази подкрепа секна в момента, в който ЗЕЛЕНИТЕ застанаха срещу човешката природа, подкрепяйки гейпрайда. Човек е създаден да бъде два пола, мъж и жена.  Те са различни по прекрасен начин. Това е, за да може разменяйки генетичен материал човешкият геном да се освежава с всяко поколение.  Хомосексуализмът е отклоенение, изправящо се срещу природата, тъй като сме създадени като полови същества със своите полови особености.  Самото естество учи, че хомосексуализмът е неприродосъобразен.  Природата - това сме включително и самите ние, и ако някой подкрепя нейното извращаване, той не заслужава да се кичи с определението природозащитник.

Зелените не се борят с дискриминацията. Хомосексуалистите в България не са дискриминирани, но ЗЕЛЕНИТЕ държат да се борят с дискриминацията им. Те имат всички права, които има всеки нормален гражданин. Във форума на Зелените някой подхвърли, че Джемини финансира Зелените и затова подкрепата е толкова неотклонна. Видният гейактивист Aксиния Генчевa бе заснета на заключителния клип на Зелените, с което потвърди създалата се симбиоза между Джемини и ПП Зелените. Само че ЗЕЛЕНИТЕ заложиха в програмата си принципът на пряката демокрация, а за такъв спорен курс никой не е питал членовете на партията какво мислят, с което още предизборно партията доказа, че писаниците в програмата и са само думи и думички.

Дискриминация в България има.

Но никоя голяма партия не се бори с нея. В случая с раково-болните и страдащите от хронични заболявания, всъщност май ДИСКРИМИНАЦИЯ е слаба дума.

Държавата България убива раково-болните си граждани, като не им осигурява навреме лекарства, при все че те са плащали здравните си осигуровки. За много болести ненавреме полученото лекарство се явява напълно безполезно.  Държавата не просто дискриминира, тя убива свои граждани.  Държавата България убива болните си деца с мудната процедура за разрешение на лечение в чужбина. В края на 2007 година фондът за лечение на деца в чужбина върна 4 милиона лева неизразходвани средства,  докато през същата тази година много деца имаха спешна нужда от лечение, което не можеше да се осъществи тук и починаха поради липса на средства.

Хората с увреждания, хората с психически заболявания и ред други са реално дискриминирани. Те нямат правото да са сред нас, да имат работа, да се разхождат по улиците. Държавата законодателно подкрепя дискриминацията на тези свои граждани. Държавата ги държи настрани, може би за да не загрозяват гледката ни,  но Зелените не знаят за това. Те знаят, че хомосексуалистите са дискриминирани, но не могат да обяснят как. Може би трябва да си платиш, за да се окажеш дискриминиран.

Аз работя и съм работил с хора с увреждания. Знаете ли колко дискриминирани са те - и законодателно и от самото общество? Хомосексуалистите нямат табелки, които да ни дават информация за сексуалните им отклонения, но хората с увреждания рядко могат да скрият различността си. Те не могат да платят на никоя партия, за да ги включи в програмата си. Много от тях не могат да гласуват и затова спрямо политиците се явяват безинтересни като електорат. Те няма да излязат на инвалид-прайд.
Мога да изредя поне още пет групи хора, които са реално и законодателно дискриминирани. Кой ще им обърне внимание?

За сметка на това хомоактивистите нахалстват с претенциите си, че са дискриминирани. Хората, които се обявяваме против пропагандата на извратената сексулалност, без някога да сме заявявали каква да е идея хомосексуалистите да бъдат третирани различно от кой да е гражданин, сме обявявани за фашисти и хомофоби. Да бъдеш обиждан заради личната си позиция, не е ли дискриминация. Нещо повече,  за такива като мен се иска съдебно преследване, само защото отстоявам традиционния християнски морал, който е крепял народа ни за векове и не считам налагания днес морал за извратен и лишен от ценности. 

 Това не е ли дискриминация?



Гласувай:
0



1. pilcho - ...
07.07.2009 20:12
Едно е да смятате, че гейовете не са дискриминирани - тук съм съгласна с Вас, а съвсем друго - да обличате хомофобията си в още по-зловещо нещо като християнския морал. Защо зад него се криете? Колко хора са избити заради налагането на християнството и колко - заради пъстрия парад на разни странни птици?
Всичките останали разсъждения в този пост ми допадат много. Наистина ако някой трябва да бъде подкрепян, са хората в неравностойно положение, а не тези, които си измислят такова.
цитирай
2. kalinvv - ...
07.07.2009 20:31
Не съм хомофоб. Нито мразя, нито се страхувам от хомосексуалистите. Не ги дискриминирам. Общувам с тях. Срещал съм свестни хомосексуалисти, които съм оценил високо като личности. Това няма нищо общо с това, че смятам хомосексуализма за сексуално отклонение, каквото е. Но като трезво мислещ човек разделям личното си отношение към човека от отношението към неговите сексуални и всякакви предпочитания.
В името на християнството са правени куп глупости, костващи много жертви. За това не е виновно самото християнство. Средновековните папи са забранявали четенето на библията и това е исторически факт, премълчаван заради коректност към католицизма. Христос не проповядва убийства в свое име и няма вина, че някой е изопачавал казаното от Него. Що се отнася до нас, българите, тук доста повече хора са изклани затова, че са християни, отколкото са загинали в името на някакво криворазбрано християнство.
цитирай
3. krotalka - Ако знаеш, колко не си прав!
08.07.2009 10:09
Хомосексуализма съществува и между животните! Доказано е, не си го измислям. Прочети малко книжки на тая тема. Даже наскоро имаше случай в един зоопарк в Германия на хомосексуални пигвини. Разрови се в нета и ще намериш още такива случаи. Не съм хомосексуална, но приемам хората с обратни наклоности(нали така е прието да се казва). Те нямат вина за това, природата ги е създала такива.
Що се отнася за хората с увреждания, съм съгласна, че са поставени в неизгодно положение.
И тук ще дам пример с Германия, там фирма,която назначава работник-инвалид, получава данъчни и други облекчения. За удобствата, създадени за предвижването им, можем само да си мечтаем...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kalinvv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 409298
Постинги: 72
Коментари: 519
Гласове: 704