Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2011 15:25 - Искам да направят Facebook и Skype платени!
Автор: kalinvv Категория: Новини   
Прочетен: 4641 Коментари: 2 Гласове:
0



Пак пуснаха мълвата, че скайп щял да стане платен. Ту фейса, ту скайпа. В анкетата гласувах ЗА да стане платен. Тъкмо народа да се върне към доброто старо ICQ, където вече от години също има разговори с глас и камера, с тая особеност, че системата е много по-сигурна.
Проблемът обаче не е в това, а в наивността на хората, които се връзват на подобни малоумия, както и на ред други. Под анкетата имаше и възмутени коментари какви малоумници са гласували Skype да стане платен. В един момент идиотията е толкова масова, че наистина започвам да си мисля, че нещо не е наред с мен, след като само аз си мисля, че това е идиотско.
BTW, направете и фейса платен, моля ви! 



Гласувай:
0



1. bombina - Ох, дори да ги закрият, все ми е тая!
07.07.2011 15:29
Ох, дори да ги закрият , все ми е тая!
цитирай
2. анонимен - Нормално за ненормални!
01.07.2012 13:30
Утре ще има и такива,които ще искат чип в главата си да не се изгубят нейде по света и заради такива тоя свят ще става все по гнусен, а човека все по-жалък.Освен това, такава е политиката на корпорациите - първо се зарибява пазара, след това се слага ставилото.Така е с хранителните вериги,индустрията и с всичко което носи пари, защото паразита от това живее.Накрая глупаци, като натрупате и пари ще ви ги изядат с поредната криза или няма да има какво да си купите с тях. Важното е да не сте самостоятелни нито в решенията, нито в избора си,а винаги да сте зависими. И като пиша сега си мисля, че стоя пред кочината и ям ябълка,но прасетата не разбират че е ябълка но разбират, че нещо мляскам:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kalinvv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 410050
Постинги: 72
Коментари: 519
Гласове: 704