Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2010 14:09 - За хомосексуалния фашизъм като феномен в съвременното общество
Автор: kalinvv Категория: Политика   
Прочетен: 3847 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 23.06.2010 00:13


 

Случвало ли ви се е да заявите в интернет пространството, че според вас хомосексуализмът не е приемлив. Пробвайте!  Тутакси ще ви се нахвърли банда хомосексуални талибани. Реакцията им е като заучена по учебник.

Първа фаза

Ти си с предразсъдъци, в кой век живееш?

Втора фаза (ако упорстваш)

Ти си нацист/ привърженик на Расате/ хомофоб/ хейтър (ако си по-деликатен, си криптохейтър).

Трета фаза (ако още не си се засрамил)

Ти си скрит гей и те е яд, че нямаш сили да го признаеш.

Предполагам, че гейактивистите преминават през някакви семинарни обучения, иначе не мога да си обясня защо всички следват същия алгоритъм неотклонно.

Имало е време, когато хомосексуалистите са били дискриминирани. Това е безспорно.  Самото им съществуване е било наказуемо.  Днес хомосексуалистите имат равни права и дискриминацията им в развитите страни е вече история.

Сега обаче хомоактивистите си връщат за времената на дискриминация с тормоз над всеки, който не счита хомосексуализма за нормален.

Приемливо е да считаш например консервативното християнство за ненормално.

Приемливо е да считаш консервативния ислям за ненормален.

И не само в областта на религията.  Приемливо е, примерно, да считаме чалгата за ненормална.

В областта на сексуалността,  е приемливо да считаме зоофилията за ненормална, при все че, формално погледнато, никому не вреди.

Но ако считаш хомосексуализма за ненормален, тогава вече ще имаш проблем и може да станеш жертва на своеобразно аутодафе.

В Европа все повече назряват белезите на този нов вид фашизъм.

  • През 1995 година шведският свещеник Ейк Грийн беше изправен пред съда заради проповед,  в която изложил библейската позиция, определяща хомосексуализма като нечистота.  Слава Богу, този съдебен процес не доведе до осъждането на пастора, но той беше сериозен сигнал за това докъде се стремят да стигнат хомосексуалните радикалисти.
  • В Обединеното кралство беше въведено задължително обучение за учителите,  провеждано от гейактивисти, в което преподавателите да бъдат "просвещавани" в  нормалността на хомосексуализма.  Британски учител, след като посетил такъв курс,  протестирал с писмо срещу агресивното налагане на мнение и бил тутакси отстранен (линк).
  • Мис Калифорния 2009 Carrie Prejean бе лишена от титлата си, понеже на конкурса "Мис САЩ" се изказа скептично за гей-браковете.   На въпрос на гей член на журито дали трябва да бъдат легализирани гей-браковете, тя отговаря:
image"Well I think it"s great that Americans are able to choose one way or the other. We live in a land where you can choose same-sex marriage or opposite marriage. And, you know what, in my country, in my family, I think that, I believe that marriage should be between a man and a woman, no offense to anybody out there. But that’s how I was raised and I believe that it should be between a man and a woman."
  • Отговорът и не съдържа никаква омраза, тя подчертава свободното право на всеки да избира. Накрая съвсем деликатно изказва мнението си, че бракът според нея е между мъж и жена. Тази "дързост" и коства титлата.
  • В България хомосексуалните активисти също прилагат целенасочен тормоз над всички, които считат хомосексуализма за ненормален. И не само. Автори на учебници са притискани да включват промоция на хомосексуализма. Езиковеди са притискани да премахват думи от речниците. Оказва се натиск хомосексуалната култура да се промотира в училище.

Това са белезите на това, което може съвсем аргументирано да бъде определено като хомосексуален фашизъм.

Трябва да се отбележи, че хомосексуалният фашизъм не се явява реакция на всички хомосексуалисти. Повечето от тях живеят добре интегрирани в обществото, без да натрапват на околните различността си. Тези, които налагат хомофашизма, са гей-активистите.  Принципно, почти всеки вид активизъм е уродливо и крайно явление.  Но когато се цели разправа с несъгласните, положението би следвало да се обяви за опасно. Идеологията на този нов феномен е реакционна. Тя се аргументира с дискриминацията на хомосексуалистите в миналото и цели налагането на  ответна дискриминация към всички, които имат възражения срещу културата на хомосексуализма.

Хомосексуалният фашизъм все по-рядко  се бори срещу насаждането на омраза и против агресията срещу гейовете.  Жертви на тази нова идеология вече стават обикновени хора, нямащи нищо общо с подобни крайности, а защитаващи традиционните ценности.

Накрая искам да завърша с

Моята лична позиция.

Аз съм против (и винаги съм бил) срещу всякакъв вид агресия и дискриминация. Всеки има право да живее на тази земя и да е свободен в действията си, дотолкова доколкото не нарушава свободата на другите.

Например аз съм християнин, но приемам правото християнството да бъде обявявано за неприемливо за който счита така,  както и правото на другите да критикуват моите убеждения и начин на живот, също така правото им да ги считат за ненормални.

Точно заради признаването на това право на другите да критикуват моите ценности, аз приемам за редно да имам реципрочното право да правя същото.  Не е ли това демокрацията и свободата на словото? Правата би следвало да са равни за всички. Както и границите.

Тормозът (словесен и физически) над разсъждаващите различно следва да се счита за недопустим както от едната, така и от другата страна на барикадата.

Подпишете се в петиция против натрапването на хомосексуализма 

 




Гласувай:
6



1. raders - Най-гадното е, че развяват открито ...
19.06.2010 14:32
Най-гадното е, че развяват открито и нахално посраните си гащи. И считат, че обществото е длъжно да им ръкопляска. Това, че никой не застрахован от подобна неприятност е разбираемо и хората са достатъчно толерантни, за да го приемат. Никой няма нищо против тях. Но когато някой започне да се бие в гърдите, че е педераст, като че е кой знае какво геройство и налага някакви нови принципи по този повод в системата на образованието, това вече е гадно.
цитирай
2. miaa - Благодаря ти за съдържателния постинг!
19.06.2010 14:50
Всеки човек сам прави своя избор.Аз нямам нищо против хомосексуалистите.Всеки има права под слънцето. Повечето от тях са много талантливи в различни области на изкуството.Имам познати, много способни в професията си. Но понеже са били дискриминирани, сега някои от тях се борят за права,, които всъщност имат.
Жалко е, че много от тях презират жените, а всъщност и тях майка ги е раждала.
Те са непредсказуеми. На времето много от тях са били принудени да създават бракове, прекривали са се зад тях за да направят кариера Не са имали избора за съжаление....Създавали са поколения..Разбивали са семействата си. Сега нямат причина да са недоволни, поддържат се един друг и са много добре. Младите жени са в много по- неизгодно положение. Дано имат късмета да създадат нормални и красиви взаимоотношения с представителите на силния пол!
цитирай
3. aliya - Мисля, че определението ти за хо...
19.05.2012 09:22
Мисля, че определението ти за хомосексуален фашизъм е точно на място!
Именно за геноцидна политика на фашизъм срещу човечеството става дума, когато се наливат огромни финансови и политически средства за затвърждаване и разпространяване на хомосексуализма сред младите хора най-вече!

На завоалираните интереси нарастващото население на земята им пречи - защото трудно се управлява и манипулира огромен брой хора; трудно човечеството може да бъде редуцирано до послушно стадо от овце за стригане и доене! За целта е необходимо броят на хората да бъде намален и сведен до критичната маса на обезверена и отклонена от човешкото си естество тълпа - къде чрез насаждане на хомосексуалната перверзия, къде чрез изземване имуществото и притежанията на хората (чрез държавни и финансови институции), къде чрез открити войни и подклаждани революции.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kalinvv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 409825
Постинги: 72
Коментари: 519
Гласове: 704