Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2011 22:43 - Да приберем страдащи японци в България
Автор: kalinvv Категория: Политика   
Прочетен: 5603 Коментари: 8 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Напоследък чета призиви да помогнем на Либия, които постепенни затихнаха. Сега съчувстваме на Япония. Смъртта на хиляди хора е безспорно трагедия. В България загиват хиляди всяка година от произшествия на пътя. В Япония за да загинат толкова хора трябва цунами или война със САЩ. Та предложението ми е да приберем страдащи японци в България. Правителственият самолет да излети тутакси за Токио и да спаси поне част от пострадалите японци. Да ги настаним във фургони и да им дадем одеала и храна. Държавата да стимулира българските работодатели да наемат повече японци, за да им помогне да изплуват. 
А тука е така и без цунами...



Гласувай:
9



1. mafani - Аз предлагам пък да ни разквартируват по равно в страните от ЕС, САЩ и Япония!
14.03.2011 22:51
Така и така сме бедстващи...
цитирай
2. rakurs - по Астрид Линдгрен
15.03.2011 03:45
Японците да ни изпратят тяхното цунами, а ние нашето правителство барабар с парламентарно представените.
цитирай
3. panazea - Да приютим японците .
15.03.2011 09:35
Да ги нахраним и спасим .
Невероятен народ . Как посрещат бедствието с достойнство .
Аз съм за .
Панацея.
цитирай
4. tomcat - нИЕ СЕБЕ СИ НЕ МОЖЕМ ДА ОПРАВИм яп...
15.03.2011 11:20
нИЕ СЕБЕ СИ НЕ МОЖЕМ ДА ОПРАВИм японците сме тръгнали!
цитирай
5. анонимен - Взаимно да си помогне!!!!!Зов за помощ.
17.03.2011 13:05
Не е лошо да си внесем 1-2 милиона японци .Това ще е доста одравителен процес за България.Природата у нас ще им допадне и те лесно ще се интегрират.Със своя дух енергия и работливост ще инвистират и ще съживят икономиката и оживлението в селските райони ,които вмомента пустеят с къщи и земи без да е минало цунами.Те ще ни покажат и научат как се работи и живее по-добре.Това което никое правителство досега не маже да направи.Друг е въпроса че ако се поовлечем с броя на японците след няколко години може и да сме малцинство.Но има едно предимсво ще се различаваме по външния вид кой кой е без да се питаме :" ти циганин ли си турчин ли си и т.н." Така че предстоят много интересни световни демографски събития.Но живота си тече земята е една за всички така че нямя да се учудя някога да има и държава Българ-Япония както е имало навремето Австро-Унгария.
цитирай
6. анонимен - По-добре японци вместо цигани
17.03.2011 13:56
Както е и в природата празните места рано или късно се заемат от други...и тези други са циганите. И да сме наясно - "Нямам нищо против ОБРАЗОВАНИТЕ хора, пък дори и роми". В обезлюдените села се заселват предимно роми и нали знаете какви ги вършат. Ако не можем да ги образоваме, то по-добре да си "внесем" японци, с тях да запълним тези празни места. Толкова изстрадали хора не търсят кавга, а спокойствие. Относно възможните социални проблеми - нас като народ за 1300 години не са успяли да ни асимилират нито византийците, нито османците, нито съвтеския съюз, че японците ли. А българите сме добри съседи. Не е трудно да си създадем регулации, за да живеем заедно. А за ползата за икономиката ни и за всички българи, мисля че е ясно на всички и без да го коментираме.
цитирай
7. анонимен - Нека помогнем на Япония
17.03.2011 21:24
Семейство от Родопския край искат да приютят Японско семейство от 5-6 членно семейство без никакви наеми.
цитирай
8. анонимен - С радост бих приела
18.03.2011 14:51
Мога да приютя едно 3 членно семейство вкъщи. Дори ще се радвам много! Не искам пари, просто да им дам покрив, докато си стъпят на краката. Има ли някъде информация дали това е възможно?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kalinvv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 409266
Постинги: 72
Коментари: 519
Гласове: 704