Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2007 20:58 - Нещата, които не знаем за хомосексуалистите
Автор: kalinvv Категория: Технологии   
Прочетен: 31656 Коментари: 55 Гласове:
0

Последна промяна: 30.08.2007 00:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В последните години западното общество е залято от протести на организации на хомосексуалисти, които искат легитимиране на инвертираното сексуално поведение. Натискът доведе до изваждането на хомосексуалността от международната класификация на болестите.  Все повече хора са повлияни от пропагандата и приемат хомосексуалното поведение за нормално. Дали е така обаче?
Множество факти свидетелстват, че хомосексуалността представлява патология. Според изследване на д-р Suzana Rose (1) 55% от лесбийките изграждат взаимоотношенията си в условията на малтретиране. Около 25% са само потърпевши, 26% са били и извършители и потърпевши,  4% са само извършители.
Хомосексуалистите твърдят, че представляват 10-20% от населението. Разбира се тази цифра е твърде надута и според обективни данни в развитите страни хомосексуални контакти са имали само между 1 и 3% (2). В САЩ мъжете хомосексуалисти съставляват 2.5%, а жените 1,4%.
Смущаващото обаче е, че измежду тези 1до3% активни хомосексуалисти са извършителите на над една трета от сексуалните посегателства към деца(2).
Според защитниците на хомосексуалното поведение няма доказателства, че сексуалното поведение на родителите влияе върху сексуалната ориентация на децата. Техните данни обаче са манипулативни, тъй като те отчитат сексуаната ориентация в ранна възраст, а не се наблюдава проявата на хомосексуално поведение в по-късна възраст, както отбелязва д-р Ana Martнn-Ancel(3).  В по-късна възраст се оказва, че 29% от момичетата и 13% от момчетата с хомосексуални родители имат поне един сексуален контакт със същия пол. Според цитирано от същия автор изследване на 75 навършили пълнолетие деца на хомо или бисексуални мъже, 9% се оказват хомосексуалисти като бащите си. 
Известно е високото разпространение на инфекциозни болести всред хомосексуалистите.  Ясно е, че това се дължи на доста по-честата смяна на партньори и инцидентните сексуални контакти, като броя напартньорите в живота на един хомосексуалист достига до няколкостотин. Според друго изследване (4) се наблюдава необичайно висока корелация между наличие на психични нарушения и хомосексуално поведение.  Ясно е, че в условията на съвременното общество е нужна толерантност към различните. Тази толерантност обаче не е редно да се свързва със спестяването на истината за хомосексуалността и да води към неразумни компромиси и рушене на традиционния морал.

Вижте и вторият постинг от тази серия

Източници:

1. http://www.vawprevention.org/lesbianrx/violence.shtml
2. http://www.frc.org/get.cfm?i=IS02E3#edn12 
3. http://pediatrics.aappublications.org/cgi/content/full/110/2/419-a?ck=nck
4. http://archpsyc.ama-assn.org/cgi/content/abstract/58/1/85?maxtoshow=&HITS=10&hits=10&RESULTFORMAT=&fulltext=%22Same-sex+sexual+behavior+and+psychiatric+disorders%3A+Findings+from+the+Netherlands+Mental+Health+Survey+and+Incidence%22&searchid=1&FIRSTINDEX=0&resourcetype=HWCIT



Тагове:   Нещата,


Гласувай:
0



1. thomas - Аз пък съм склонен да ги приема...
27.08.2007 21:59
Разбира се, не искам да си имам някой от тях прекалено близо ;-) Но иначе ядът, че лесбийството ни лишава от известно количество хубави жени все пак се компенсира от факта, че тези жени може би иначе нямаше да са наши, а на също така хубави мъже, които са хомосексуални.

Що се отнася до това какъв пример дават на децата си хомосексуалните родители, склонен съм да приема, че това, че двамата ти хомосексуални бащи са почитатели на класическата музика, елегантните дрехи, хубавите прически и изобщо изискания стил на живот, е доста по-добро от това яко окосменият ти баща ти да се вълнува от ракия, мезета, салати, чалга и футбол и на всичко отгоре да обича да бие майка ти. Дано го казвам ясно ;-)
цитирай
2. анонимен - традиционен морал ????
27.08.2007 22:02
По тендензиозно и консервативно мнение не мисля.че съм чел въобще !!!!
Живееш в 21 век ,но за съжаление не си разбрал,горко ти и ако се имаш за учен по скоро си един комплексиран зубър изровил и показал тенденциозно мнението си ...
цитирай
3. анонимен - Бих приел повечето от мненията в посочените линкове
27.08.2007 22:15
като чиста монета, ако не бяха...американски и то от щатите, които на майтап наричат Christland. Ужасянащото е, че на един от тях се мъдри и омразният ми (като връх на интелектуалната мисъл) Джорд Буш!

Познавам хомосексуалисти и то двата "клона" - мъжки и женски. По-интелектуални от тях не познавам. Между тях... изключително добри учители. По принцип точно те крият сексуалните си предпочитания от учениците. Страхуват се, че могат да ги повлияят...

Настина...този пост има нужда от реконструкция:((

цитирай
4. yuliya2006 - Винаги съм била против догмите, ...
27.08.2007 22:16
Винаги съм била против догмите,предрасъдъците в нашето общество.Как е създаден живота,когато в минали цивилизации, човек е бил еднополово съществоВлечението между определени хора аз приемам като нещо нормално след като те го изпитватНяма насилие,има чувства и ние трябва да ги уважавамеЗащото другото за мен е лицемерие,фалш.Кой може да забрани привличането-неразбиращия, високомерен човек.А кой е той да го определя,бог ли?
Трябва да ги обичаме макар и различни,те са нормални хора,дори по-талантливи и смелиТова го доказва статистиката на успелите хора в света.
с обич ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
5. kalinvv - thomas,
27.08.2007 22:16
Не бих казал, че хомосексуалистите непременно имат вкус към хубави дрехи, прически и прочее. Доста голяма част от тях си падат по кича и шаренията с цел да изпъкнат. Прекаленото поддържане и педантична елегантност е характерна по-скоро за скритите гейове - да кажем депутатите.
Лично не си падам по скубане и бръснене на косми къде да е. Намирам за проява на хигиена почистването под мишниците, но не знам защо изпитвам погнуса от епилирани мъже. Инстинктивно се вардя да не ме нападнат изотзад.
Няма връзка на слушането на определен тип музика и сексуалната ориентация. Виж Азис, например, или Дим Дуков.
цитирай
6. kalinvv - interse
27.08.2007 22:19
Не всички линкове са американски.
цитирай
7. анонимен - Kaline,
27.08.2007 22:36
Съжалявам ако звучи грубо, но аз съм 100% хетеросексуален, смятам че хомосексуалистите са 100% ОК, а ти си 100% т.нар. "bigot", което няма добър превод на български (може би "предубеден мразяч"?)

Ще ми е жал, ако си над двайсетинагодишен и продължаваш да ги мислиш тия неща така.
цитирай
8. arnage - Хм...
27.08.2007 22:41
Всеки има право да харесва или пък да не харесва различните от него по някакъв критерий хора. Но да съдиш хората по цвета на кожата им, религиозната им принадлежност или сексуалната ориентация, намирисва на тоталитаризъм и първичен начин на мислене. "Фактите", които си посочил, са силно субективни, и срещу тях има редица контрааргументи, които звучат също толкова сериозно. Още повече, че да смяташ Световната здравна организация за институция, която се поддава на провокации, е леко преувеличено, поне според мен. Без да защитавам или нападам която и да е сексуална ориентация, смятам, че тя по никакъв начин не би могла да бъде определяща при формирането на човек като личност. Освен ако наистина става дума за патология. А сам предполагам знаеш, че патологията в случая няма как да бъде намесена, ако става дума за отношения по взаимно съгласие, така че при цялото ми уважение към мнението на всеки човек по всяка възможна тема, твоето твърдение е по-скоро плод на лични убеждения, отколкото на реални факти. Почти убеден съм че след казаното или ще се засегнеш, или ще ме обявиш за гей, но и в двата случая няма да си прав - само отбелязвам факти, пък дано не съм прав че ще си направиш който и да е от двата извода.
П.С. Аз лично имам известна неприязън към циганите като етнос например, но напълно съзнавам, че сред тях има мнозина свестни и кадърни хора, а убежденията ми в тази насока са плод предимно на субективни фактори.
цитирай
9. анонимен - Добре,
27.08.2007 22:41
Сайт 1. Contact Information

National Center for Injury Prevention and Control
Mailstop K58
4770 Buford Highway NE
Atlanta, GA 30341-3724

2. Website © 2007 Family Research Council • Privacy Policy Address: 801 G Street, NW, Washington, D.C. 20001 (сайтът с Джордж Буш на снимка:))

3. Съжалявам не мога да го копирам, но е Official journal of the American Academy of Pediatrics - http://pediatrics.aappublications.org/cgi/content/full/110/2/419-a?ck=nck

4. Archives of General Psychiatrics
© 2001 American Medical Association. All Rights Reserved.
http://archpsyc.ama-assn.org/cgi/content/abstract/58/1/85?maxtoshow=&HITS=10&hits=10&RESULTFORMAT=&fulltext=%22Same-sex+sexual+behavior+and+psychiatric+disorders%3A+Findings+from+the+Netherlands+Mental+Health+Survey+and+Incidence%22&searchid=1&FIRSTINDEX=0&resourcetype=HWCIT
цитирай
10. kalinvv - До анонимен7
27.08.2007 22:45
Мисля, че постът ми е написан в умерен, неемоционален стил, с аргументи. Не съм от тези, които призовават към омраза и насилие. Аз съм против про-хомосексуалната пропаганда, която в момента ни залива, но съм също толкова против крайната хомофобия. Смятам, че хомосексуалистите имат право да живеят всред нас. Ако патологичното им сексуално поведение не пречи на останалите, то си е техен проблем. Не съм съгласен обаче с това, че пропагандата на техния начин на живот не оказва влияние върху възпитанието на децата и затова съм твърдо против медиите да продължават да ни натрапват, че това е нормално.
цитирай
11. анонимен - педалите
27.08.2007 22:47
са доста неприятни типчета. Няма кво да се лъжем.
цитирай
12. kalinvv - Самите сайтове може да са американски
27.08.2007 22:50
не съм ги пробирал по този признак, просто търсех сериозно инфо на английски. То за съжаление повечето сериозни научни сайтове са американски. Където има пари там може да се развива наука. Имах предвид, че не всички автори са американци, например:
Ana Martín-Ancel, MD
Department of Pediatrics and Neonatology
Fundación Hospital Alcorcón
Budapest 1
А ако четеш блога ми, ще видиш, че си падам толкова по Джордж Буш, колкото той си пада по здравия разум, но това е друга тема. Не гледай снимката му, а чети съдържанието.
цитирай
13. thomas - @yulia2006
27.08.2007 23:24
"Как е създаден живота,когато в минали цивилизации, човек е бил еднополово същество". Да извикаме линейка?! :-)

@kalinvv
В началото мислех, че ще водим разумен спор. Но доводи като "скрити гейове, т.е. депутати" ме карат да мисля, че гроздето ти е кисело. Що се отнася до обезкосмяването, аз днес не мога да разбера как някоя жена може да търпи космат мъж. Преди по-малко от 10 години пък не можех да разбера как може да искат обезкосмен. Та хората се менят, вкусовете също. Космите под мишниците... и за тях преди 20 години никой не мислеше, че е допустимо да се махат, нали? Защо днес ги намираш за проява на хигиена? И с какво онези на гърба или гърдите са по-добри? Осигуряват разстояние между кожата и дрехите и подобряват дишането ли? Уверявам те, че не.

@bbbb
не и ако ги сравняваме с теб. поне що се отнася до поведение и възпитание :-)
цитирай
14. timmyd - Аз мисля,че съм толерантен,
27.08.2007 23:26
дали е така не знам, но смятам, че би трябвало да оценяваме хората не по сексуалната им ориентация, а по тях самите - мислите, душата им, действията им.
Това, което пише горе е едно мение, но има и други авторитетни мнения. Колкото до неразбирането в обществото - имало го е и в доста по-фрапантни случаи - примерно с избирателното право на жените :) или с имуществения ценз. Времената се менят, хората израстват (поне така ми се иска). Винаги са ми били странни обощаващите характеристики :) Аз също имам приятели гей и се разбираме страхотно. Не ми е ясно обаче, ако твоето дете, или детето на някой с отрицателно виждане за хомосексуалността, има нужда да поговори с някого, дали ще се обърне към родителя си, който ще го смята за ненормалник или ненормалница?
цитирай
15. анонимен - Абе...
27.08.2007 23:29
Да си "обратен" не е да те "бибиткат" отзад, а съвсем нов мироглед и философия сред свободно мислещите хора на планетата.

Аз твърдо вярвам, че повечето от вас/нас се имаме за такива.

(Не за "педали", а за "свободомислещи".)

А един истински "свободмислещ" най-малко ще тръгне да обвинява другия каква "свобода" изповядва. Замислете се.

Така че не виждам какъв е проблемът - ако не си гей, бъди мъж. Ако си мъж, обсъждай жени.

Но да си хем "свободомислещ", хем "хетеро", хем да обсъждаш "мъже"...

Не мислите ли, че много "кавички" станаха...?!
цитирай
16. анонимен - Добре, приемам аргумента за "парите".
27.08.2007 23:30
Но тълкуването на информация (статистически данни) е въпрос на позиция. Изкривяванията както там, така и в в твоите разсъждения са възможни. Особено ако приемаш "желаното за действително": -)

Какво ще ми кажеш за последния адрес. Там изследователите са холандци. Твърдят, че хомосексуалистите са склонни и проявяват повече психични разстройства. Не съм сигурен, че е така. Просто те повече търсят помощ. И са склонни да се "разкриват" пред лекари - заради конфиденциалността:))
цитирай
17. анонимен - Томас
28.08.2007 00:15
ти също си доста неприятен тип. т.е. ти си педал.
цитирай
18. kalinvv - @ arnage
28.08.2007 00:31
В поста ми няма омраза и каква да е емоция. Не призовавам към насилие срещу обратните, не използвам обидни квалификации. Повече отб ясно е, че хомосексуалното поведение е неестествено. Това или е девиация, или брак на природата. Хомослексуалните двойки не могат да си направят дете. Просто е очевидно, че не е наред. Чета разни хомосексулани апологетики, ноникак не мога да схвана как може човек да си представи, че това е ОК.
Световната здравна организация не може да не се влияе от политиката. СЗО не е ръководена от независими експерти и цялата терминология в МКБ е плод на компромис, понеже различните медицински школи имат разминаване по много въпроси.
цитирай
19. svoboda64 - Хм,
28.08.2007 01:23
Репликата на bbbb ще ме накара да приема американския хомо-политико коректен език от рода на ghey (гЪхей) и хомофил:)) Само че май bbbb е хомофоб:))
цитирай
20. анонимен - Хомосексуалистите са болни хор...
28.08.2007 07:48
Хомосексуалистите са болни хора!
Тук вече не става въпрос кой ги приема или не (времето в което живеем никой не организира погроми над тях), а дали нашите деца ще бъдат рекрутирани от дъртите педали или ще имат нормален живот. Забележете, че сега хората не се интересуват от личния живот на другите, тук става въпрос за едно агресивно поведение, за демонстрация на техния личен избор, за истерично търсене на нашето одобрение. Мисля, че обществото трябва да потърси мнението на експертите, защото целта на хомосексуалистите е правото да отглеждат деца. Това могат да бъдат вашите деца, ако загинете в автомобилна катастрофа.
Живея в град с много хомосексуалисти и моите впечатления за тях са крайно негативни - клюкари, интриганти, хора с повърхностно мислене(за тях е важно партньора им да има голям член и косми по тялото, отколкото прокламираното от тях сходство в мисленето), непостоянни в своите стремежи. Педалската общност тук атакува значителна част от новите емигранти и младите момчета, защото те им идват безплатно; уверявам ви, че свалките при тях струват много повече, отколкото нормален човек да си хване момиче. В този смисъл за мене крачката към агресивната и законна педофилия почти е направена. Поставете се на мястото на 13-14 годишен чувствителен младеж, току що преживял любовно разочарование, на когото започне да се обяснява, че няма нищо лошо да се опита и т.н...
Според мене въпроса с хомосексуалистите тепърва предстои да бъде регулиран законово и идеалния вариант е строго наказание както за тяхното малтретиране, така и затвор за демонстриране на хомосексуализъм - това, което става в тяхната спалня да си бъде тяхна работа!
цитирай
21. woozy - Аз подкрепям автора...
28.08.2007 07:57
...с две ръце и един крак! В 21 век сме казвате. Век на безмислени войни, на глад, на СПИН, на омраза, на разделение, за какво обшество става дума, за какви пет лева. От толкова напъване да се "модернизираме" ще се превърнем в едни безхарактерни лишеи. Факт е, че хомосексуалността съществува. Това не означава, че трябва да я прегърнем и приемем с лека ръка. Всеки преценява позицията си, базирайки се на вътрешното си чуство за морал. И братята роми съществуват.....ха да видим колко от вас, ще скочат да ги прегръщат и да ги целуват, нали все пак приемсвтеност се иска. Писна ми от модерни термини, модерни облекла, модерни нрави, модерна музика, модерни леви, модерни десни, модерна политика... и т.н. Като, че ли това е най-важното, да сме с крак в модата( а верно бе, тя нали се диктува от педали...ясно..хе хе)Да човек се избира по това какъв е а не какво е. Хомосексуалността не е байряк а личен избор, или липсата на такъв(тоест вродено ти е, а не че са те ебали дружно в квартала). Аз лично не тая лоши чуства към "модерните леви" по скоро тези от вас които, аджаба, се напъват да покажат колко са толерантни, тях с удовлсвие бих ги .... Пздрав!
цитирай
22. ani101 - Напълно съм съгласна с
28.08.2007 09:10
написаното в постинга!

И не виждам нищо съвременно и цивилизовано в хомосексуализма.
цитирай
23. aseng - Нямам нищо против хомосексуалистите по принцип:).
28.08.2007 09:32
Имам много против агресивната им медийна и не само медийна пропаганда, обаче, също както и против чалгата. Най-мЬеко казано, не обичам да ми натрапват теми, които не ме интересуват! А какво правят възрастните хора в леглата си по взаимно съгласие си е техен избор, както аз не давам на някой друг да наднича в моето. Разбира се, ако не е по взаимно съгласие, си има закони, съд и затвори-и определено смятам за желателно про-гей кампаниите да се уравновесявяат с про-хетеро такива, по възможност!
Имаше обаче и някаква полза от този спор-за пръв път от доста време с Томас се оказахме на една страна:).
цитирай
24. yuliya2006 - ДО НОМЕР 13
28.08.2007 10:01
СТЕФАН,благодаря за критиката и разбирането ти към моя коментар.Няма да споря, защото знам че си самоуверен ,непроменящ се човек а аз на такива им казвам благодаря,благодаря и не викам линейки...
с обич към теб ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
25. nemesis - "bigot"
28.08.2007 10:15
One who is narrrowly or intolerantly devoted to his or her opinions and prejudices. This word is a general term that applies to everyone (racists, anti-Semites, misogynists, homophobes and xenophobes).

е, аз предпочитам да съм bigot, пред това да съм хомосексуален или да твърдя, че хомосексуалността е нормално поведение
цитирай
26. анонимен - Сериозно,
28.08.2007 10:22
шпенделите са ужасни.
цитирай
27. анонимен - Сега като мисля в едно по-мъдро утро...
28.08.2007 10:36
Ми се срува таз дискусия малко...повърхностна. Пак погледнах сайтовете. Там всичко е изказано много уклончиво. Защото извадките не са представителни...респондентите не са избирани произволно, а са набирани като доброволци. Което не е вярно за контролните групи...хетеросексуални...

Ако говорим сериозно има 2 вида хомосексуалисти: с вродена или придобита хомосексуална ориентация. Май компанията тук се възмущава от т.нар. придобита:-) Да, ако съдим по наши политически и светско-певчески представители на вида...тя не е много привлекателна. Но пък дава достъп до една общност, която е добре вградена във властта. Азбучна истина е, че хомосексуалистите се поддържат и кариерно помагат на ближния:-)

Все пак...хомосексуалисти бяха Оскар Уайлд (зеления карамфил), Фреди Меркюри, Мишел Фуко (един от най-задълбочените съвременни философи)... Още жива е Мартина Навратилова и много други...

Не така...всички в кюпа...и под ножа...:-)
Мярата...тя липсва на всички (ни) ... дали сме хетеро или хомо...
Като гледам накъде се е залетял светът...ееееееех:)))
цитирай
28. thepain - Ще падна от смях!
28.08.2007 10:46
"Педалите са болни", но всеки мъж се кефи на порно филмите, когато две жени се целуват!!!
Чудно, кой е по-болен: създателите или наблюдателите!?

хахахах

цитирай
29. aseng - Падни от смях, от плач или от каквото си искаш, само не ми генерализирай погрешно!
28.08.2007 12:01
"Всеки мъж се кефи на филмите, когато две жени се целуват!"
Е, предвид че не си мъж, ти е простено да не разбираш мъжете, както те не разбират жените. Просто за твоя информация обаче, горната гледка, наживо или не, ме оставя дълбоко безразличен- а аз съм мъж. Ерго, изказването ти е доказано погрешно.
Както казах, простено ти е да не разбираш мъжете. Правенето на такива обобщения за неща, които не разбираш, е това, което е трудно извинимо!
цитирай
30. timber - нещата кротичко поемат в обратна ...
28.08.2007 12:40
нещата кротичко поемат в обратна посока. саркози иска да затваря педофилите и някои по-тежки случай да подлежат на кастрация.;-). от педерастията до педофилията има една крачка. след като педофилита бъде призната за болест, много по-лесно това ще стане и с педерастията:

http://extremecentrepoint.blog.bg/viewpost.php?id=104542
цитирай
31. thomas - @20
28.08.2007 12:41
А кой казва, че животът на мъж с жена непременно е по-щастливо преживяване от онова на мъж с мъж? ;-) Лично аз не знам де, ама ти откъде знаеш!?

Рекрутирани, болни... Бих казал, че може би нещо ти си болен.

Не виждам защо едно или друго разбиране за живота да няма право да се рекламира и да си търси привърженици? Защо никой не се сърди на християнската религия, че с всички сили налага традиционните ценности? И ако тя го прави, защо хомосексуалистите да нямат право да предлагат своята идея за това как е добре да се живее? Повярвай ми, ако някой няма вътрешна склонност да стане такъв, никаква реклама и никакво рекрутиране няма да го направи. Ако пък му хареса, значи си е бил един от тях. И какво лошо има в това? Че няма да продължи рода? И без това за 50 години от 2 милиарда вече сме над 6 и планетата се задъхва от нас. Така че няма опасност човешкият вид да се затрие. Поне не и от липса на желаещи да го продължават!
цитирай
32. thomas - @timber
28.08.2007 12:43
Аз пък като гледам как я е подкарал, на Саркози не му давам и един цял мандат да изкара. Голям перко си избраха заради проблемите с имигрантите, но точно французите няма да издържат дълго на фашист.
цитирай
33. thomas - @bbbb
28.08.2007 12:44
Защо такава злоба? Не те ли искат?!
цитирай
34. анонимен - Koe e същноста на спора дали хомо...
28.08.2007 12:45
Koe e същноста на спора дали хомосексоалноста се натрапва или е болест ????
Доста ограничен мироглед господин kalinvv !!!
Дали си натрапва нещо което в редица древни и то велики култури е било нещо съвсем обичайно ???
Примерно древна Гърция ,Рим !!!
Дали е болест това да правиш това което те кара да се чувстваш по задоволен сексуално и емоционално ????
Нека изключим издънки от рода на Гаро, Азис и други такива макар,че освен естравагантното им поведение не съм чул да си лягат с малки деца и други такива.Нещо което не може да се каже за ред други мъже нормални според теб прекарващи бурни нощи с обятията на 15-16 момичета по чалготеките !!!!!
Не говорете глупости за наистина по освободените хора ,които имат и достатачно смелост да правят, онова което чувстват в себе си.
И преди да пускаш такива мнения кои и какво влияе на децата ни погледни Планета-ТВ и виж приликите с децата по улиците и после говори за това кой какво ???
Не мисля,че някои мисли да си хомосекуален е готино ,но пък задалжително момичетата трябва
да изглеждат като порно звезди !!!
Наистина замисли се малко и може би предубеноста ти и може би някои комплекси ще успееш да ги победиш ...
цитирай
35. анонимен - Именно, aseng :)
28.08.2007 12:47
Ти и останалите като не сме гей, откъде знаем какво чувстват и как се чувстват хората???

АЗ съм на мнение, че сексът е част от личния живот, следователно си е работа на хората, които го правят. Че някои парадират с ориентацията - така е, и аз не го одобрявам пак по горната причина. Не съм съгласен да оценявам и да бъда оценяван какъв човек съм по това какво правя в леглото само :)
Колкото до "хетеросексуалната пропаганда"- мини покрай някой РЕП да видиш колко списания има, пусни си Планета, гледай някой екшън, или си пусни кабелната след 0-00 часа :)
Я да си живеем живота и да му се радваме.
Все още съм си на мнението - щом се харесват - да се вземат.
Друг е въпросът с насилието - под каквато и да било форма то е наказуемо!
цитирай
36. thomas - @woozy
28.08.2007 12:50
Така както го нарисува любимия си свят... мисля, че можеш да се върнеш около 120 години назад и ще имаш повече шансове да го откриеш. И аз не харесвам много неща днес. Но пък точно това кой с какви предпочитал да си ляга изобщо не ме засяга. А за това, че музиката, модата и изкуството са полето, в което хомосексуалните мъже се изявяват много по-добре от нормалните, може да бъде причина само за завист у нормалните, но не виждам защо трябва да бъде причина за омраза към различните - това ми прилича много на омразата към евреите заради това, че умеят да печелят. Точно тази омраза е станала основна причина за издигането на Хитлер в Германия и за всички ужаси в резултат от него. И ако ще се учим от историята, нека не повтаряме грешките, че от война срещу хомосексуалистите ще вземе да се стигне до тяхното пълно господство :-)
цитирай
37. анонимен - Педофилията, Блудството, Изна...
28.08.2007 12:57
Педофилията, Блудството, Изнасилването, и ред други неща свързани със сексуални престъпления са упоменати навсякъде и за това наистина съм съгласен, но да определя някого за болен само защото прави онова,което чувства е повече от просташко !!!!
И както отбеляза thomas всяка форма на омраза или подклаждане на такава никога не е довела до нищо добро !!!!
цитирай
38. artanis - позволете ми ...
28.08.2007 13:54
Моето мнение е общо взето близо до това на Томас. Гейовете не пречат на никой, поне не на мен. Ако трябва да бъда честен повече ми пречат християнските фундаменталисти, въпреки че съм християнин (и то католик).

поздрави:
цитирай
39. kalinvv - interse
28.08.2007 14:01
Опитай се да обясниш на гей-активистите, че съществува придобита хомосексуалност. Побесняват! Те опитват да докажат, че не хомосексуалността е винаги вродена и не се възпитава, за да отпаднат аргументите срещу правото на гей-двойки да осиновяват деца.
Анонимен34
В древна Елада и рим и педофилията не се е считала за неестествена.
цитирай
40. neanonimen - &
28.08.2007 14:43
Ами щом искат,нека да го духат!
цитирай
41. thomas - @kalinvv
28.08.2007 19:36
А ти вярваш ли, че има придобита хомосексуалност?! Как може някой да ме убеди, ако не съм - дори и да са ми симпатични някои от тях като хора, никога не бих могъл да ги погледна като сексуални обекти! Няма разлика дали гледам мъж или антична статуя. По-скоро ще прослушам чалга :-) И това никой никога не ми го е внушавал - или си го имаш, или не. Може би имаш предвид хора, които са с неизяснена ориентация - при тях евентуално примери от тяхната среда могат да повлияят. И какво от това, питам аз? Какво от това, че гейове и лесбийки ще си отглеждат деца, които също ще станат такива? Това какво ти отнема на теб? Защото на човечеството нищо не му отнема - определено има кой да ражда, и то много повече, отколкото е здравословно за планетата.
цитирай
42. kalinvv - @thomas
28.08.2007 21:08
По убедително доказателство от това, че някои хора влизат в затвора нормални, а излизат обратни, едва ли има.
цитирай
43. thomas - А всъщност има ли такива хора?
28.08.2007 21:14
И не говориш ли в този случай за НАСИЛИЕ?! Различавай туризма от емиграцията, както се казваше в оня виц! Да рекламираш на някого стил на живот и поведение е едно, а съвсем друго е да му го наложиш насила. Но пак си мисля, че НИКОЙ, който е бил нормален, не излиза от затвора обратен! Може да излиза по-запознат с това какво представлява другото, но ако не го е обичал преди това, няма да го обича и после. Или ти имаш друга информация по въпроса?
цитирай
44. kalinvv - Бе известен факт
28.08.2007 21:26
е че на на много почва да им харесва
цитирай
45. thomas - Ако не си пробвал лично...
28.08.2007 21:38
Недей да разпространяваш такива "факти".

Според мен хората, които обичат да се шегуват с това, че ще ти хареса, просто проявяват първичното си (да не кажа първобитно) чувство за хумор.
цитирай
46. kalinvv - Може да звучи грубо, но
28.08.2007 21:56
мисля,че хомосексуализмът е като други нарушения, засягащи психичната сфера. При някои хора има по-високо предразположение, което се отключва, ако човекът преживее определени обстоятелства. А тези, които имат проблем на хормонална и друга основа - за тях е видно. макар че имам един познат, за когото всички шушукаха, че е гей, поради спеццифичните му движения, интонация и прочее. Не чух обаче никой да е спал с него и сега е женен с дете и изглежа доста по-мъжествен, отколкото преди да се ожени.
цитирай
47. thomas - @bogoizbrana
29.08.2007 11:01
Вече и аз "вързах" различните мнения. След твоето, което е първото, което разглежда ниво на проявление на желанията при хората със съответната ориентация. Та в този смисъл, да, съгласявам се, че има и агресивни гейове, въпреки че при тях това се случва много по-рядко, отколкото при хората с "нормална" ориентация. Впрочем, ето и едно прясно доказателство, и то от висшата политика. CNN Breaking News от снощи...

"Sen. Larry Craig, who was arrested on misdemeanor disorderly conduct in a bathroom, denies he is gay and accuses a newspaper of a witchhunt."
цитирай
48. artanis - kalinvv
29.08.2007 12:31
Хората, които имат различни от твоите виждания и начин на живот не са с психични отклонения а приори.

поздрави:
цитирай
49. thomas - @bogoizbrania
29.08.2007 16:41
Мисля, че блог.бг не е подходящо място за религиозна пропаганда. Хората, ползващи интернет, рядко са толкова изостанали, че да могат да бъдат подвластни на която и да е религия. Така че тези точно доводи ходи ги размахвай някъде, където някой ще им обърне повече внимание от това да ти се присмее или направо наругае.
цитирай
50. анонимен - Педофилията е по-често срещана сред гейовете
29.08.2007 16:58
By Jon Dougherty
© 2002 WorldNetDaily.com
Сексуалното склоняване на деца и педофилията е далеч по-често срещано сред хомосексуалистите, според ново изследване.
“Изумителни са данните, които подкрепят тезата, че хомосексуалността е сексуално отклонение, често съпроводено от нарушения, които имат отвратителни последствия за нашата култура”, пише Стив Балдуин в “Сексуалните посегателства над деца и хомосексуалното движение”, публикувано в “Regent University Law Review”.
Балдуин е изпълнителен директор на Съвета за национална политика във Вашингтон.
“Трудно е да предадем тъмната страна на хомосексуалната култура без да бъдем остри. Време е да признаем, че хомосексуалното поведение застрашава основата на западната цивилизация - семейството”
Докато хомосексуалната общност и много от медиите се присмиват на подобни обвинения, Балдуин, който председателства комитета по образованието към Щатското събрание на Калифорния (California Assembly’s Education committee), където той се бори срещу хомосексуалното влияние в шатските училища - казва в свой доклад, че хомосексуалните активисти “целят да постигнат влияние върху децата, както за собственото си сексуално удоволствие, така и за да разширят хомосексуалното си движение”, което представлява несъмнена атака срещу традиционното семейство.
Заключенията на Балдуин са доказани в понастоящем завършеното изследване на д-р Джудит Рейнсман, президент на Institute for Media Education и автор на авторитетни публикации, развенчаващи сексуалните митове, включително и “Кинси, престъпления и последствия”
В нейния труд, написан за Regent University Law Review, Рейнсман цитира психолога Юджийн Абел, чието изследване достиба до извода, че случаите на сексуално склоняване, насочени срещу малки момчета, извършени от хомосексуалисти са 5 пъти повече в сравнение с посегателствата срещу деца от женски пол.
“Съотношението на хомосексуалните, съпоставени с хетеросексуалните посегателсва към деца е ужасяващо”, казва Рейсман, който ръководи мащабно изследване на Департамента по правосъдие с бюджет 800 000$, касаещо детската порнография и насилие. “Данните на Абел сочат че се падат средно 150.2 деца от мъжки пол, склонени от един извършител мъж, а което е твърде различно от данните за едва 19.8 момичета при хетеросексуалните посегателства ”
Джей Хевънър, говорител на организацията PFLAG (Родители, семейства и приятели на лесбийки и гейове), контрира, че данните за федерални престъпления опровергават данните че хомосексуалистите извършват повече сексуални престъпления от хетеросексуалните.
“Съгласно данните на ФБР това твърдение е лъжа” - пише в негов e-mail до worldnetdaily.com. “Общността на гейовете и лесбийките” поставя под въпрос всяко съмнително изследване, което напълно противоречи на нашия собствен опит”

Гари Шонър, клиничен психолог, който се занимава със сексуалните престъпления на католическото духовенство в продължение на 28 години заявява за Salon.com “Налице са много повече такива хетеросексуални престъпления, отколкото хомосексуални.”
В общата статистика това може да е истина, но ако се вземат данните за брой деца, падащи се на извършител, хомосексуалистите извършват сексуални престъпления с далеч по-голяма честота и изследването показва, че момчетата са предпочитана цел за тях.

Балдуин заявява, че това опровергава твърдението, че сексуалните престъпления срещу деца най-често са дело на хетеросексуални. Балдуин заявява и че хомосексуланите посегателства срещу деца не са добре отразявани в медиите в САЩ.
“Националната асоциация на журналистите гейове и лесбийки (NLGJA)” заявява, че хомосексуалисите са едва под 2 процента, а три-четвърти хората, които отговарят за съдържанието на първа страница на “Ню Йорк” таймс са хомосексуалисти” - пише Рейсман. Този факт е достоен за внимание, като се имат предвид скандалите в американската католическа църква.

Според WorldNetDaily медиите в САЩ по-рядко отразяват хомосексуалните скандали в католическата църква в сравнение с отразяването на активизирането на хомосексуалните активисти в теологичните семинарии пом света.

ХОММОСЕКСУАЛНАТА ПРЕСА ПРОМОТИРА СЕКС С ДЕЦА
Балдуин споменава в своята публикация, че не само се потвърждава, че хомосексуалистите “насилват деца с далеч по-голяма интензивнопст, отколкото хетеросексуалните”, но и хомосексуалистите пропагандират секса с деца.

Gay press promotes sex with children

“Редакторският борд на водещото педофилско списание Паидика е доминирано от изтъкнати хомосексуални учени, като професора от Щатския университет в Сан Франциско Джон Десико който редактира и Journal of Homosexuality”, пише Балдуин

Други разкрития:
Journal of Homosexuality публикува специално двойно издание, озаглавено “Male Intergenerational Intimacy”, съдържащо много статии описващи секс между мъже и непълнолетни момчета като любовни взаимоотношения. В една от статиите се съветва родителите да гледат на педофила, който “обича” техния син не като на съперник или конкурент, не като крадец на тяхна собственост, а като партньор в отглеждането на детето, някой, който е добре дошъл в дома им.

През 1995 г. хомосексуалното списание “Guide” пише “Ние трябва да се гордеем, че сред хомосексуалното движение се чуха гласове, които имаха смелостта да извикат, че децата са природно сексуални” и “заслужават правото на сексуална експресия с когото пожелаят…” Статията продължава с “Вместо да се страхуваме да бъдем наречени пeдoфили, ние трябва гордо да заявим, че сексът е нещо добро, включително и детската сeксуалнoст… ние трябва да направим това в интерес на децата”

Лари Крамер, основател на ACT-UP - група на хомосексуални активисти, пише в неговата книга “Report from the Holocaust: The Making of an AIDS Activist”: “В случаите, когато децата правят секс с хомосексуалисти по-големи от тях, техни учители или други, твърдя, че често, много често, децата го искат и може би дори се молят за това”
В проучване на рекламата във влиятелния хомосексуалистки вестник “The Advocate” Рейсман отрива такава на секскукла на момче, предлагана в три провокативни позиции. Тя също намира че броят на сексуално провокативни изображения на момче във всеки брой на The Advocate е средно 14.
Хомосексуалните вестниции и туристически публикации рекламират преимуществено страни със силноразвита хомосексуална детска проституция като Бирма, Филипините, Шри Ланка и Тайланд.

Хомосексуалност, “ориентирана към младите”
“Изследването на хомосексуалния лайфстаил потвърждава че това е изключително ориентирана към младите култура” - пише Балдуин - “Много малко гейове проявяват предпочитания към по-възрастни мъже”.
“Някои се фокусират върху тийнейджъри, някои към момчета преди пубертета”
Изследване, споменато от Балдуин утвърждава, че повечето педофили определят себе си като гейове. Според студията “Archives of Sexual Behavior” 86% от педофилите описват себе си като хомосексуални и бисексуални. Също броят на проституиращите момчета тинейджърите които се определят като хомосексуалисти е нарастнал от 10 на 60% за 15 години.
На въпроса какво мисли за критиците, които се опитват да опровергаят неговотпо изследване, Балдуин казва, че резултатите говорят сами по себе си. “Ако кажат, че тази теория е фалшива е, значи наричат много от лидерите на хомосексуалното движение лъжци” - казва той - “Повечето от моите факти идват от самото гей-общество”
“Успях да намеря достатъчно факти за моето твърдение, че сексуалните посегателства към деца са неделима част от хомосексуалното движение - това е истината” - казва Балдуин за WorldNetDaily…
http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=27431
цитирай
51. woozy - @thomas
29.08.2007 17:15
Скъпи приятелю. Виждам не доразбрал си моят коментар, нека поясня за да няма объркани.
Не става въпрос какво харесваме или не. Не става въпрос дали са или не са по-добри. И най-вече .....омраза! Аз не тая омраза към тях, това ще означава, че тъя някакви чуства :) Не, аз ги възприемам като даденост и нищо повече. Забелязах в твоя постинг, че правиш следната разлика: хомосексулистите и НИЕ нормалните..хе хе...за какво говорим тогава? Сам предполагам можеш да си направиш изводите. И последно да вмъкна.... моят свят ... е нещо, което главицата ти никога не би могла да асимилира, камо ли да коментира ;)

п.п."Точно тази омраза е станала основна причина за издигането на Хитлер.." Бравоска!! Силно си разсъждавал над съчинението си..6+
цитирай
52. kostadin - Re:
04.09.2007 10:40
Всякакви хора са живеели и живеят на тази планета .Нищо ново няма под слънцето!Но ,наистина някой иска този сексуален ,морален и социален проблем да е на показ.Стара практика.Разделяй и владей!
Отношението ми към тази прослойка -за която прекалено много се парадира е като отношението ми към грипа.Всичко ,което разрушава човешката хармония е опасно за народа ни.Не виждам с какво хомосексуалистите допринасят за развитието на нашето човешко световно семейство.
Те изпълняват ролята ,която им е определена от световната олигархия ,чиято основна цел е намаляване на човешката популация,чрез екстренни мерки.
Равенство за изхранването в света не е известно ,но равенство за хомосексуалистите ни се налага!
Лошото е ,че това се прави подмолно и преднамерено .Даже, когато им се позволи от върхушката ,да се издигнат в някакво отношение ,те остават зависими спрямо ръката ,която им е позволила това.
цитирай
53. thomas - @kostadin
04.09.2007 10:43
Много си в грешка. Световната олигархия има нужда от колкото се може повече консуматори, ако ще и да са бедни. Важното е да са безлични и неуки. А пък намаляването на популацията с екстремни мерки ни е нужно на нас самите, както и на планетата, която газим и съсипваме. Само че хомосексуализмът, додето не дойде на мода в Африка и Източна Азия, с нищо няма да помогне.
цитирай
54. svoboda64 - @kostadin,
04.09.2007 11:52
Равенство за изхранване в света не може и да има:)) Проблемът опира до ресурси и борба за ресурси, както и до качество на живот, способност сам да се справиш с проблемите си и т.н.
Проблемът с правата на хомосексуалистите се преекспонира - по различни причини. Едната също е борба за преразпределение на ресурс - финансов и властови. Но това не означава, че трябва да си затваряме очите пред "фундаментализма", който казва, че такова животно нЕма или ако го има, пак ще направим така, че да го нЕма:)) Някак си не върви в 21 век да твърдим, че земята е плоска и ако стигнем до ръба й (пр. хомосексуализма като "подриващ обществените устои и светостта на брака") - ще изпаднем от земната орбита:))
Светът винаги е бил много по-голям и шарен, за да го затваряме в тесните рамки на балканската си резигнация.

@thomas,
Не мисля, че хомосексуализмът е ограничен до някоя точка на света. Но още помня "Балада за Нараяма" - сектантството на затвореното общество-общност, което не знае милост към никого - нито към новородените момичета, хвърляни в снега в нивите, нито към възрастните над 70, които кротко трябваше да отидат в планината да умрат, за да не ядат храната на другите, нито към содомитите и хомотата:)) Не бих искала да живея там:)) Но си мисля, че нещата доста са се променили днес и там:))
цитирай
55. snejkata - za 2,1 i 3 i drugite sa mnogo obshirni a se strahuvam che shte cheta mnenie koeto ne mi dopada/za vsichki koito sa pristrastni kum izbroenite/
11.05.2009 22:49
Shte li vi se decata Vi da pridobiqt takava orientaciq ili da gledat nelicepriqtni gledki ot koito hormona se pokachva i agresiqta izliza na qve!Kakvo znachi suglasie-i az sum za/i te sa hora/,no neka ogranichavat pokaznostta si na obshtestveni mesta za koeto da imat grija suotvetni slujbi,zashtoto tova e neshto izvun normite na normalnoto za koeto sme suzdadeni i pravi otvratitelno vpechatlenie, a kakto zabelqzvame vsichki tova se formira i na edno psihologichesko nivo ,taka,che nikoi ne e prorok v sobstvenata si durjava shto se otnasq do deteto mu.Avtora na bloga e profesionalist i smqtam,che mnenieto e kompetentno poveche ot nasheto....!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kalinvv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 409904
Постинги: 72
Коментари: 519
Гласове: 704