Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2007 19:14 - Нещата, които не знаем за хомосексуалистите -2
Автор: kalinvv Категория: Технологии   
Прочетен: 24183 Коментари: 45 Гласове:
0

Последна промяна: 30.08.2007 00:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Не мислех да задълбавам в темата за сексуалните перверзии, но тъй като последната ми публикация бръкна в раната, ще продължа тъй като усещам, че това, което пиша има смисъл. Тук цитирам със съкращения една статия от консервативния американски сайт http://www.worldnetdaily.com/. Статията споменава много неща, които напоследък се премълчават.

Педофилията е по-често срещана сред гейовете
By Jon Dougherty
WorldNetDaily.com

Сексуалното склоняване на деца и педофилията е далеч по-често срещано сред хомосексуалистите, според ново изследване.
“Изумителни са данните, които подкрепят тезата, че хомосексуалността е сексуално отклонение, често съпроводено от нарушения, които имат отвратителни последствия за нашата култура”, пише Стив Балдуин в “Сексуалните посегателства над деца и хомосексуалното движение”, публикувано в “Regent University Law Review”.
Балдуин е изпълнителен директор на Съвета за национална политика във Вашингтон.
“Трудно е да предадем тъмната страна на хомосексуалната култура без да бъдем груби. Време е да признаем, че хомосексуалното поведение застрашава основата на западната цивилизация - семейството”
Докато хомосексуалната общност и много от медиите се присмиват на подобни обвинения, Балдуин, който председателства комитета по образованието към Щатското събрание на Калифорния (California Assembly’s Education committee) и се бори срещу хомосексуалното влияние в шатските училища - казва в свой доклад, че хомосексуалните активисти “целят да постигнат влияние върху децата, както за собственото си сексуално удоволствие, така и за да разширят хомосексуалното си движение”, което представлява несъмнена атака срещу традиционното семейство.
Заключенията на Балдуин са доказани в понастоящем завършеното изследване на Dr. Judith Reisman, президент на Institute for Media Education и автор на авторитетни публикации, развенчаващи сексуалните митове, включително и “Кинси, престъпления и последствия”
В нейния труд, написан за Regent University Law Review, Dr. Judith Reisman цитира психолога Юджийн Абел, чието изследване достиба до извода, че случаите на сексуално склоняване, насочени срещу малки момчета, извършени от хомосексуалисти са 5 пъти повече в сравнение с посегателствата срещу деца от женски пол.
“Съотношението на хомосексуалните, съпоставени с хетеросексуалните посегателсва към деца е ужасяващо”, казва Dr. Judith Reisman, която ръководи мащабно изследване на Департамента по правосъдие с бюджет 800 000$, касаещо детската порнография и насилие. “Данните на Абел сочат че се падат средно 150.2 деца от мъжки пол на един извършител мъж, което е твърде различно от данните за едва 19.8 момичета на извършител при хетеросексуалните посегателства ”
Джей Хевънър, говорител на организацията PFLAG (Родители, семейства и приятели на лесбийки и гейове), контрира, че данните за федерални престъпления опровергават данните че хомосексуалистите извършват повече сексуални престъпления от хетеросексуалните.
“Съгласно данните на ФБР това твърдение е лъжа” - пише в негов e-mail до worldnetdaily.com. “Общността на гейовете и лесбийките” поставя под въпрос всяко съмнително изследване, което напълно противоречи на нашия собствен опит”

Гари Шонър, клиничен психолог, който се занимава със сексуалните престъпления на католическото духовенство в продължение на 28 години заявява за Salon.com “Налице са много повече такива хетеросексуални престъпления, отколкото хомосексуални.”
В общата статистика това може да е истина, но ако се вземат данните за брой деца, падащи се на извършител, хомосексуалистите извършват сексуални престъпления с далеч по-голяма честота и изследването показва, че момчетата са предпочитана цел за тях.

Балдуин заявява, че това опровергава твърдението, че сексуалните престъпления срещу деца най-често са дело на хетеросексуални. Балдуин заявява и че хомосексуланите посегателства срещу деца не са добре отразявани в медиите в САЩ.
“Националната асоциация на журналистите гейове и лесбийки (NLGJA)” заявява, че хомосексуалисите са едва под 2 процента, а три-четвърти хората, които отговарят за съдържанието на първа страница на “Ню Йорк” таймс са хомосексуалисти” - пише Dr. Judith Reisman. Този факт е достоен за внимание, като се имат предвид скандалите в американската католическа църква.

Според WorldNetDaily медиите в САЩ по-рядко отразяват хомосексуалните скандали в католическата църква в сравнение с отразяването на активизирането на хомосексуалните активисти в теологичните семинарии по света.

ХОМОСЕКСУАЛНАТА ПРЕСА ПРОМОТИРА СЕКС С ДЕЦА
Балдуин споменава в своята публикация, че не само се потвърждава, че хомосексуалистите “насилват деца с далеч по-голяма интензивнопст, отколкото хетеросексуалните”, но и хомосексуалистите пропагандират секса с деца.

“Редакторският борд на водещото педофилско списание Паидика е доминирано от изтъкнати хомосексуални учени, като професора от Щатския университет в Сан Франциско Джон Десико който редактира и Journal of Homosexuality”, пише Балдуин

image

Видният хомосексуален интелектуалец Джон Де Сико - редактор в педофилско списание

image
Джон Де Сико като редактор на Journal of Homosexuality

Други потресаващи разкрития:

  • Journal of Homosexuality публикува специално двойно издание, озаглавено “Male Intergenerational Intimacy”, съдържащо много статии описващи секс между мъже и непълнолетни момчета като любовни взаимоотношения. В една от статиите се съветва родителите да гледат на педофила, който “обича” техния син не като на съперник или конкурент, не като крадец на тяхна собственост, а като партньор в отглеждането на детето, някой, който е добре дошъл в дома им.
  • През 1995 г. хомосексуалното списание “Guide” пише “Ние трябва да се гордеем, че сред хомосексуалното движение се чуха гласове, които имаха смелостта да извикат, че децата са природно сексуални” и “заслужават правото на сексуална експресия с когото пожелаят…” Статията продължава с “Вместо да се страхуваме да бъдем наречени пeдoфили, ние трябва гордо да заявим, че сексът е нещо добро, включително и детската сeксуалнoст… ние трябва да направим това в интерес на децата”
  • Лари Крамер, основател на ACT-UP - група на хомосексуални активисти, пише в неговата книга “Report from the Holocaust: The Making of an AIDS Activist”: “В случаите, когато децата правят секс с хомосексуалисти по-големи от тях, техни учители или други, твърдя, че често, много често, децата го искат и може би дори се молят за това”
  • В проучване на рекламата във влиятелния хомосексуалистки вестник “The Advocate” Dr. Judith Reisman отрива такава на секскукла на момче, предлагана в три провокативни позиции. Тя също намира че броят на сексуално провокативни изображения на момче във всеки брой на The Advocate е средно 14.
    Хомосексуалните вестниции и туристически публикации рекламират преимуществено страни със силноразвита хомосексуална детска проституция като Бирма, Филипините, Шри Ланка и Тайланд.

Хомосексуалност, “ориентирана към младите”
“Изследването на хомосексуалния лайфстаил потвърждава че това е изключително ориентирана към младите култура” - пише Балдуин - “Много малко гейове проявяват предпочитания към по-възрастни мъже”.
“Някои се фокусират върху тийнейджъри, някои към момчета преди пубертета”
Изследване, споменато от Балдуин утвърждава, че повечето педофили определят себе си като гейове. Според студията “Archives of Sexual Behavior” 86% от педофилите описват себе си като хомосексуални и бисексуални. Също броят на проституиращите момчета тинейджърите които се определят като хомосексуалисти е нарастнал от 10 на 60% за 15 години.
На въпроса какво мисли за критиците, които се опитват да опровергаят неговотпо изследване, Балдуин казва, че резултатите говорят сами по себе си. “Ако кажат, че тази теория е фалшива, значи наричат много от лидерите на хомосексуалното движение лъжци” - казва той - “Повечето от моите факти идват от самото гей-общество”
“Успях да намеря достатъчно факти за моето твърдение, че сексуалните посегателства към деца са неделима част от хомосексуалното движение - това е истината” - казва Балдуин за WorldNetDaily…

Превод от http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=27431



Тагове:   Нещата,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. filip - :))
30.08.2007 17:08
Мно-о-о-го оригинални доводи :)
Да взема да повярвам, че само хомосексуалните крадат, лъжат и проституират... а да и имат СПИН! :)
И организират трафик на хора... и... и... всичко лошо, което деградира моралния ни свят :)
цитирай
2. kalinvv - Това, че
30.08.2007 18:03
Преведох тази статия не беше продиктувано от омраза към хомосексуалистите. Те са хора, жертва на болестно състояние. Боря се не против тях лично, а против пропагандата им, че такова състояние е нормално. В САЩ има асоциация, която се занимава с лечение на хомосексуалността, което при сегашните си достижения успява да се реализира трайна промяна в немалка част от случаите
цитирай
3. filip - :))
30.08.2007 18:12
Не другарю, не е болестно състоянието :)
А какво лечение предлагат? :))
цитирай
4. kalinvv - http://narth. com/ Това е сайта на ...
30.08.2007 18:19
http://narth.com/ Това е сайта на националната асоциация за изследване и терапия на хомосексуалността. В нея влизат много учени и медици. Точното съдържание на терапията не ми е известно, но резултати има.
Може да намериш и критики срещу нея, както и в този сайт може да намериш критики срещу тези, които не приемат такава терапия.
Както и да е, нищо не променя факта, че има няколко организации на бивши хомосексуалисти, които обединяват немалък брой хора.
цитирай
5. filip - :))
30.08.2007 20:50
Дано само "заболяването" не е заразно, че администраторите в блог.бг трябва да поразчистят инфектираните до момента с хомосексуализъм момчета, за да не се разпространява заразата и по здравите :)))
цитирай
6. анонимен - По-голословни статии от тези не може да има!
31.08.2007 23:42
Какви са тези глупости? Все си мисля, че авторът на този блог,просто е скрит хомосексуалист, който не може да се примири със собствената си съдба и търси някакво оправдание или лечение за нещо, което не е болест! Предлагам му, просто да посети психиатрията и да се лекува от ХОМОФОБИЯ, което наистина е болестно състояние, за разлика от хомосексуалността, която е просто една от сексуалните ориентации.
цитирай
7. filip - :))
31.08.2007 23:46
За чистене сме! Всички съмнителни! :)
цитирай
8. kalinvv - Е не
01.09.2007 00:09
Не съм хомофоб. Не мразя хомосексуалистите. Просто считам, че това е нарушение на нормалната сексуалност. В този блог няма да прочетете изрази като "педали", "гейчета", "швестери" и прочее, нито ще прочетете призиви за насилие към гейовете. Позицията ми обаче е, че това не е нормално, като при това се старая да приведа аргументи.
цитирай
9. filip - :))
01.09.2007 00:17
А нормално ли е да делим хората? :)
Нормално ли е да теглим линии и да отделяме милиони човешки съдби по графи? :)
Аз мисля, че не е нормално, уважаеми. Защото нещата опират до морала - по-морално ли е един от дясната графа да бие и да изнасилва, отколкото един от лявата графа да сподели чувствата си с друг? :)
Когато всичко е в границите - няма разлика в графите според мен :) Те дори не съществуват :) Линия опъват тези хора, които обаче им се иска да прекрачат границата :)
Та ценностите са в основата и искрено се съмнявам, че може да ме убедиш в противното :)
цитирай
10. анонимен - Разбира се, че е извращение хомосексуалността
02.09.2007 18:36
и че трябва да се лекува! Идва от криворазбраното ново демократично време и се превръща чак в политика тази опасна мода. Без морал и култура ставаме лесноманипулируеми. Всичко олевя и се разкапва в края на времената. Отдавна не срещам силни мъже и питам: "Жената или мъжът от ребро сътвори, Господи!"
Не сме замислени така от Създателя! И пак той да ни е на помощ!
цитирай
11. filip - :))
02.09.2007 18:40
А така!
А за ваш ужас в момента във Варна има отново национални гей-празници :) Чак до 9-ти септември Господ да Ви е на помощ, че ще зачестят еднополовите контакти! :)

цитирай
12. cornflower - Разбира се, че е извращение хомосексуалността
02.09.2007 18:43
е мнение на cornflower.
Благодаря за повдигната тема на kalinvv
цитирай
13. filip - :))
02.09.2007 19:28
Като вървите по улиците стискайте очите, че извращенията щъкат около вас :)
цитирай
14. callibera - Хахаха
02.09.2007 21:22
Да бе,извращение е и когато се преспивате с 13 -14 годишни момиченца,ама нали не сте гейове.На вас не ви трябва лечение.
Автора се оптива да ни убеди,че педофил е по-малко зло от педофил гей.Добре,че ме мързи да ти чета писанията.
Един въпрос-Ти случайно да не си от тея,как им викаха?She males!
Аре у лево с консервативните то виждания и глупостите,че гейовете да болни.Болни са тези дето вярват на тези глупости,като теб приятелю:)
Без лоши чувства.
цитирай
15. анонимен - техният свят е различен...
03.09.2007 12:35
има неща от ежедневието, които не можем да направим финно, като тях. Да подредим луканка например с един замах в чиния, перфектно, като тесте карти. Естествената вежливост в обноските и с непознати говори за голяма интелигентност. Не крият страховете си от неща, с които не могат да се справят/на пръв поглед смешни/.Ако трябва да ти направят характеристика, ще те удивят.....
Много са нещата, които не знаем и въпреки всичко и те са човеци, които живеят в свой свят,който много от нас "нормалните" не можем да приемем, макар, че го забелязваме.
цитирай
16. kostadin - първо хората с лява резба не са ге...
03.09.2007 20:31
първо хората с лява резба не са гейове -нямат толкова пари.Такива като тях даже и в свободният запад се наричат хомосексуалисти/меко казано/.
Второ -ако не са болни то тогава са от друг подвид.Изпаднали в роля на малцинственна група ,те са завзели неимоверно голям процент всред т.н. елит на политическата класа.Това не е демократично.Ще оставим ли децата си под тяхното изопачено разбиране за човешките ценности /Вяра ,семейство и т.н./?
Трето мнозинството от народа ни не трябва да се заблуждава ,че това е само генетично обусловено.Всички хомосексуалисти се опитват да зарибяват нови хора.
цитирай
17. анонимен - callibera
03.09.2007 20:42
Костадине,ти рожба на комунизма.Как ти ги ражда главицата тези писания.Кой развращава?Гейовете?
15 годишните девойки като се напият и надрусат пред дискотеките или се разхождат някви чичковци на по 40-50 години не развращават ли?Какви семейни ценности?Всички хомосексуалисти се опитват да зарибят нови хора,както ти зарибяваш ученинчките.За други-нямаш ъкъл!
Такива като теб,не трябва да имат достъп до интернет.Излез на вън моля те.Стига гни пред компютъра.Ако говорехме за лесбийки,един нямаше да има против.Аман от позьори!
цитирай
18. filip - :))
03.09.2007 20:42
Зарибяват ли, зарибяват... гонете ги от блог.бг :) Аз се махам последен, обаче :-)
За да догледам простотията докрай, kostadin :) Пък току виж и повлека някой нов човек :)))
цитирай
19. kostadin - Радвам се ,че така реагирате!
03.09.2007 22:53
Това показва ,че нямате никаква толерантност към тези които не мислят ,като вас.
Значи цялата ви борба за равенство е един блъв и това се видя
цитирай
20. filip - :))
03.09.2007 23:01
Всичко е блъф - иди ги виж сега във Варна - ама, че мъже! Блъфират! За жени се мислят пък някои! Блъф!
Така е, Костадин. За съжаление сте дискриминирани от нас. Уви, стигмата е жестока и няма отърване :)
цитирай
21. анонимен - Здравейте! Утре започвам яко ...
04.09.2007 01:16
Здравейте!
Утре започвам яко учене за моята магистърска степен в Монреал, така че това е моят последен постинг тук. Тъй като тук има голямо гей-комюнити имам директни впечатления от тези хора и както споменах в първата част на тази тема, моето мнение за тях е крайно негативно. Дали те са толерантни - не:

MONTREAL–University student Audrey Vachon sat down at a city patio for a late afternoon drink with her dad last week. What happened next prompted a complaint to Quebec's human rights tribunal.

The patio belongs to Le Stud, a self-styled "hard, manly and virile" leather bar on the fringes of Montreal's Gay Village.

Audrey's father, Gilles Vachon, said a server sidled over and said "This establishment is for men only. Please leave."

Audrey Vachon, 20, said she has never felt singled out the way she was on that day."I've frequented other places in the Village ... and it's the first time I've ever come up against this kind of closed-mindedness. In fact, it's the first time I've ever felt discriminated against."

Честно казано гейовете са писнали на всички със своите капризи. Миналата година общината на Монреал подпомогна финансово някакви спортни игри на гейовете и лезбийките, които естествено претърпяха финансов крах и виновна за това незнайно защо се оказа общината. Честно казано, много ми е смешно, когато тези хора си мислят, че земята се върти около тях. Един мастит блоговец ме изкара болен за моите твърдения, че гейовете се стремят да привлекат млади момчета и да рекрутират повече хора. Но ето какво мислят те за другите и как ги привличат:

But our friends from the Coalition and Stella were only too glad to help. At Gay Pride in 1999, we organized a “10$ marriage” fundraiser to pay the lawyers (a parody of the newly legalized 10$ lap dance). Strippers danced on sound boxes while a fake judge performed fake wedding ceremonies (with each happy couple wearing feather boas or tuxes). Thereafter, for every Pride until we won our court battle in 2004, we organized an activity combining incongruous elements from the worlds of sex work and gay marriage. Each year was better and funnier leaving the stuffy “official gay and lesbian community” astounded by our capacity to recruit all those beautiful women (of various sexual orientations) to march in Pride with two old fags like us.

Безспорно, хомосексуалистите се поддържат безрезервно от неориентирани пубери и лигави инфантили, които имат някакво неврозно заболяване да отричат всички възледи на бащите си - не се сещам как се наричаше този синдром. Но, аз ще допълня този постинг с едно предупреждение за младите, че живота тече много бързо, времето не е спряло за никого и подобни грешки се наказват с пропилян живот! Ето и една статия от Монреалските вестници за последния етап от живота на гейовете и колко щастливи се чувстват те:

Tough to be gay and aging

Incidents of ignorance and disgust; Study finds elderly homosexuals face particular problems in obtaining care
SUE MONTGOMERY, The Gazette
Published: Wednesday, March 15 2006

A doctor expressed disgust after discovering his elderly patient was gay.

Не желая да занимавам всички с цялата статия, но за мен отношението към тях е изразено с най-подходящата дума - disgust!

В заключение това, което може би трябваше да бъде в самото начало от коректност. Хомосексуалистите не са основен проблем за нашето общество! Те не ограбиха заводите и банките, те не зарибяват с дрога нашите деца, те не стрелят по улиците на нашите градове, те не прокудиха 1 млн. от нашата държава. Смятам че обществото е направило крачка напред и сега е ред на хомосексуалистите да разберат, че това е максимума и никой не е длъжен да се съобразява с техните прищявки и капризи. Сега махалото е в равновесно положение, но много бързо може да премине надясно от някои политици, търсещи лесно привърженици и избиратели.


цитирай
22. filip - :))
04.09.2007 09:56
Да де, разбрахме, че знаеш английски. Вярно, не всички можем да учим зад граница, но както и да е :)
Само не можах да разбера от цялата идея защо отново делим хората на две графи? :) Каква е целта на занятието, учащийся в Монреал кандидат-магистрате? :)
цитирай
23. анонимен - callibera
04.09.2007 16:13
Със Филип,се опитваме да ви обясним,че всички са хора!Ти едва ли не ги отричаш защото впечателнията ти били такива.Моито обаче са други.Има гейове и гейове,хора и хора.Сега прозрях те ли простатата мисъл,която се опитвам да ви набия в главата.
Костадин,винаги приемам мнението на другите!Но за целта "другите" в случая ти трябваше да помислиш малко преди да се подпишеш под глупостта си.
:)
цитирай
24. kostadin - callibera-жена или мъж -няма значение
04.09.2007 17:36
Това е моето мнение callibera.То не претендира за квалификации!
цитирай
25. анонимен - Чукайте се на воля педалчета.....
04.09.2007 20:22
Чукайте се на воля педалчета но този който посегне на ДЕТЕ трябва да бъде кастриран/химична кастрация/Вече има закон в Австрия скоро и в други държави от ЕС.За ВАРНА мога да кажа с голямо съжаление че събира куцо,кьораво,сакато от цяла България но ние сме толерантни защото без тези субекти ще трябва да хващаме мотиките/а на мен това не ми харесва/
цитирай
26. filip - :))
04.09.2007 20:32
Хетеросексуалните батковци, които посягат на мои съученички и девойчета на по 13-14 не трябва ли и тях тогава да подложим на мащабна кастрация?
А къде ще бъде тя? В кучкарниците из София? :)
А Варна си е много добре :) Какво да направим, че града е развит :) Ако не беше - наистина щяхме да сме с мотиките, у село, на полето :)
Весел ден, скъпи хомофоби, и ви пожелавам по-малко моменти на злобна нетърпимост - не за друго, ами щадете собствената си душа и мислете за достойнството и на другия :)
цитирай
27. kostadin - Re:
05.09.2007 10:49
От разговора личи ,че тези които казват,че не сме манипулирани са постигнали целта си:
Вместо да обсъждаме мерки против причините ние гоним яко следствието.
Това ли е проблемът на България?
Какво е необходимо да сторим за да не водим излишни разговори и животът ни да стане нормален ?
цитирай
28. filip - :))
05.09.2007 11:05
Първо, уважаеми, се научи да мислиш нормално и се огледай как живеят хората по света, пък тогава ми говори за живота в България, защото част от лошото и задръстено общество в тази китна страна се дължи точно на такива мисли. И не, не квалифицирам мислите ти - оценям ги, защото те дават квалификация на човешки същества, към които ти дори не си направил една крачка, за да видиш кои са плюсовете и кои минусите :)
Пък едва тогава ми говори за живота ти в България.
цитирай
29. kostadin - Re:
05.09.2007 11:51
В кой регион на света трябва да се вгледаме?
цитирай
30. filip - :))
05.09.2007 12:14
В който пожелаеш :) В Америка, в Германия, в Африка, при древните инки :)
Египет... :)
Но и да се вгеждаш, и да не, закоравелия манталитет ще си остане, стига сами да не пожелаем да сме позитивни :)
цитирай
31. kostadin - Re:
05.09.2007 12:49
Какво да се прави нямам мека китка!-но така е и с другите ми части от тялото
Ами ,отвори една темичка и ни просвети-за който си поискаш регион.
цитирай
32. kostadin - ие!!!!!!!!!!!
05.09.2007 13:01
filip,
Дойдохме си на думата!
"Първо, уважаеми, се научи да мислиш нормално..."
Що е то?....
цитирай
33. filip - :))
05.09.2007 13:03
Стига се рекламира, разбрахме, че си хетеросескуален и си твърд мъж :) Успокой се, знаем че не си гей! :)
А колкото до отварянето - направи го сам, ако имаш интерес :) За да може и в бъдеще да четем отново интересната ти позиция :) Най-малко ми е желанието да те просвещавам :) Минало му е времето :)
цитирай
34. filip - :))
05.09.2007 13:05
То е щото по-рано си говорихме за дискриминация - ето дискриминирам те, не приемам мнението ти и с уважение те подканвам да потърсиш и други източници на информация :)
цитирай
35. kostadin - Re-
05.09.2007 13:50
Абе така ти е най-лесно!
цитирай
36. filip - :))
05.09.2007 13:55
Лесно ми е, не отричам :)
Защо да ми е трудно, когато гледам на нещата без предубеждения? :)
цитирай
37. kostadin - Няма хора действуващи, даже и ми...
05.09.2007 19:08
Няма хора действуващи ,даже и мислено без предубеждения.Няма престъпник ,които да няма своето оправдание!Всички вярваме в нещо.Даже учените имат вяра в науката.Нормални неща са това.
цитирай
38. filip - :))
06.09.2007 09:49
Аз за предубеждения говорех, ти за вяра ми отговаряш... :)
цитирай
39. kostadin - Re: filip
06.09.2007 18:15
Предубежденията са тип вярване.
Всички неща идват от мозъка.
Може да се пренастройва всеки ,които желае
цитирай
40. filip - :))
06.09.2007 18:19
Радвам се, че го осъзнаваш - сега остана да си повярваш :)
цитирай
41. kostadin - Re:filip
06.09.2007 20:31
Казаното от тебе не означава ,че нещо си разбрал!
То има повече връзка с темата-възможни са психически промени ,които могат да разбият живота на млади хора!
цитирай
42. filip - :))
06.09.2007 21:30
Моя броим ли го към разбитите? :)
цитирай
43. kostadin - Re:
06.09.2007 22:36
Не те познавам!
Тук говорим за общото явление.
Имаш и добри проблясъци!
цитирай
44. filip - :))
06.09.2007 22:42
Че откъде пък ти имаш наблюдения за общите явления при гейовете? :)
цитирай
45. kostadin - не си мисли, че сегашното поколение ...
07.09.2007 11:15
не си мисли ,че сегашното поколение открива топлата вода!
Същият ? може да се отправи и към тебе.
Когато гледаш наводненията ,не разбираш ли опасностите на които са подложени хората в това място?
цитирай
46. анонимен - изроди
25.09.2007 12:46
едно четиво приятно за изроди:
http://www.lifesite.net/ldn/2007/jul/07073008.html
Филип - знай едно - няма значение какво мислиш и как си го обясняваш - има все още хора, които не те броят за човек, запомни това и чакай, то няма да те отмине...иска ми се да те видя тогава... изрод гнусен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kalinvv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 409273
Постинги: 72
Коментари: 519
Гласове: 704