Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2011 22:29 - Живеем във виц
Автор: kalinvv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3088 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 13.11.2011 22:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Живеем в много хубав виц. Колкото по-абсурден е един виц, толкова е по-хубав. Затова вицът, в който живеем, е много хубав. Копаят ливадата на цар Киро да търсят къде си е заровил делвите с жълтиците, но не намерили жълтици, намерили костенурки, а на няколко километра от имота на цар Киро Стоичков станал доктор хонорис кауза на Пловдивския университет…


Тагове:   ЦАР,   стоичков,   Киро,


Гласувай:
2



1. zaw12929 - Казвате- "Против?!" ...
14.11.2011 22:08
Казвате- "Против?!" тогава вие сте типичен българин, който не понася друг, да има нещо..., което го прави пред обществото по добър и известен от вас самия, за което Ви поздравявам- българино, пазете традициите ни!

Има и други неща има и други хора, може да са чужденци, нека те кават "Да" или "За!!!" това Стоичко да има званието "Доктор Хонорис кауза"

Да Ви успокоя- това "Доктор Хонорис кауза" е един поздравителен адрес за заслуги, а Христо е българинът, когото светът аплодира..., по когото научава, че им а на света държава България ... така светът се гордее и с България
за такива постинги, дето сега плюем стоичков и тези дето му дават тази титла ветът ни се смее, а смехът е здраве

Ние се гневим, което ни скъсява животя. Защо ви е да го правите?! Може да бъдем и европейци, да се гордеем с нашия Христо. Пазете Христо! Пазете чисти имената на талантите ни!

А вие които още не сте оплюли най великият български футболист- оплюйте го, сега имате възможност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kalinvv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 410046
Постинги: 72
Коментари: 519
Гласове: 704