Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на kalinvv
Име:
Калин Василев

Възраст:
48

Пол:
мъж

Град:
София

ICQ:
275393265

Професия:
логопед

Интереси:
разни

Статистика
Популярни постинги:
28

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
3

Блогъри добавили в любими:
8

Блог вълни:
0
Последни постинги
13.11.2011 22:29 - Живеем във виц
Живеем в много хубав виц. Колкото по-абсурден е един виц, толкова е по-хубав. Затова вицът, в който живеем, е много хубав. Копаят ливадата на цар Киро да търсят къде си е заровил делвите с жълтиците, но не намерили жълтици, намерили костенурки, а на няколко километра от имота на цар Киро Стоичков станал доктор хонорис кауза на Пловдивския университет…
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3089 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 13.11.2011 22:33
Не можах да повярвам на очите и ушите си, когато гледах това по новините. Веднага в съзнанието ми изникна един хубав виц. Ще го преразкажа с леки изменения.

Жената на цар Киро:
Мили Киро,
Тъгуваме по теб. Много ни е тежко откакто си в затвора, няма кой да изкопае лозето, няма кой да засади картофите.

Мила жено,
И вие ми липсвате. Лозето по-добре въобще не го копайте, че за това, дето ще го намерите ще ми лепнат поне още 20 години, че и вас ще ви вкарат при мене.

Мили Киро,
С писмото ти дойдоха някакви полицаи. Изкопаха цялото лозе, нищо не намериха.

Мила жено,
Каквото можах да направя оттук – направих. Засадете си картофите сами! 
Категория: Новини
Прочетен: 3199 Коментари: 0 Гласове: 0
От години родителите ми, които са доста възрастни се изселиха в едно забутано село Попица, Врачанско. Въпреки че са на края на ЕС, в едно от бедните села от най-бедния регион на Европа, по конституция всички български граждани са равноправни.
От май месец баща ми има сериозни проблеми със зрението. Направо си е полусляп, познава хората само по гласа, не може да се движи сам и в селото едва ли не всички знаят това. Решение на ТЕЛК не му е издадено, понеже не е имало време да се издаде.
Оня ден родителите ми отиват да гласуват. Търпеливо изчакват два часа на опашката и майка ми обяснява, че ще е нужно да придружи съпруга си, понеже той е полусляп. Комисията е категорична, че без ТЕЛК не може да бъде допускан придружител, нищо че е член на семейството и че цялото село е свидетел, че човекът не вижда. Един от членовете цинично го увещава: „Бе влизай там и драскай“. В крайна сметка баща ми решава да влезе сам, но разбира се, не е сигурен дали е сложил кръстче там, където е изборът му.
Аз имам различни политически виждания с баща ми. Никога не бих гласувал за тези, които ще избере той. Ние обаче живеем в демокрация. Всеки има право на свободен избор. Баща ми е плащал данъци на тая държава, работейки и след пенсия и никой няма право да го лишава от правото да избере местните си управници. Смятам да внеса жалби където трябва, но не вярвам, че ще има ефект. 
Категория: Политика
Прочетен: 2511 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 25.10.2011 20:15
Пак пуснаха мълвата, че скайп щял да стане платен. Ту фейса, ту скайпа. В анкетата гласувах ЗА да стане платен. Тъкмо народа да се върне към доброто старо ICQ, където вече от години също има разговори с глас и камера, с тая особеност, че системата е много по-сигурна.
Проблемът обаче не е в това, а в наивността на хората, които се връзват на подобни малоумия, както и на ред други. Под анкетата имаше и възмутени коментари какви малоумници са гласували Skype да стане платен. В един момент идиотията е толкова масова, че наистина започвам да си мисля, че нещо не е наред с мен, след като само аз си мисля, че това е идиотско.
BTW, направете и фейса платен, моля ви! 
Категория: Новини
Прочетен: 4642 Коментари: 2 Гласове: 0
18.06.2011 14:28 - Гей парад
Какъв е този шум на улицата, Баримор?
- Гей парад, сър.
- И какво искат?
- Еднополова любов, сър.
- И кой им забранява, Баримор?
- Никой, сър.
- Тогава защо шумят?
- Педераси, сър. . .
 
Категория: Новини
Прочетен: 10137 Коментари: 1 Гласове: 7
Търсене

За този блог
Автор: kalinvv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 410052
Постинги: 72
Коментари: 519
Гласове: 704