Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2006 23:55 - Световен шампионат по глупост
Автор: kalinvv Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1607 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.09.2006 00:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageНе става дума за Big Brother, макар че и на него това би му подхождало. Имам предвид световните награди за глупост Stupidity Awards Естествено в най-много категории е номиниран Джордж Буш известен с ниския си интелект.

По традиция никой от удостоените не присъства на тържеството. Този път Джордж Буш бе представен само с три номинации. Организаторите на конкурса съзнателно бяха въвели ограничения, за да не може американският президент да обере наградите във всичките 10 категории.

Сред "претендентите" за титлата "Най-глупав човек на годината" се посочват Дик Чейни и президентът на Иран Махмуд Ахмадинеджад. Наградата за "Най-идиотско несъответствие на заеманото положение" получи Джордж Буш, изпреварил "конкурентите" си - сенаторката Хилари Клинтън, певеца Майкъл Джексън, иранския лидер Махмуд Ахмадинеджад и актьора Том Круз. Буш стана лауреат и на наградата за най-глупаво изказване. Признание получиха думите му: "Браун, ама че работа имате да вършите!" към ръководителя на агенцията по извънредните ситуации след урагана Катрина.

Награда за "Най-глупаво изявление" получи адвокатът Хари Уитингтън, улучен по време на лов от вицепрезидента Чейни. Раненият поднесе извинения на семейството на Чейни "за причиненото неудобство" и тази фраза бе обявена за най-глупавата през годината.

За "Най-идиотска постъпка" бе обявен същият злополучен лов, надминал по глупост според организаторите и удара с глава на френския футболист Зинедин Зидан, заради който Франция не стана световен шампион.

"Наградата за глупост, продължила с години" бе присъдена на Близкия изток. "Най-глупав филм на годината" стана "Първичен инстинкт-2".
По материали от информационните сайтове



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kalinvv
Категория: Лични дневници
Прочетен: 410192
Постинги: 72
Коментари: 519
Гласове: 704